torsdag 20 december 2012

Do-redo

Nora har jobbat med do-redo i slöjden. Det blev en snygg klänning av TARA shoppingpåsar:)

söndag 9 december 2012

En härlig helg på Bjertorps Slott

Mot många odds kom vi iväg på vår julweekend på Bjertorps Slott i Västergötland. En sjuk Alfred och barnvakter som av olika anledningar tvingades avboka sitt uppdrag gjorde vårt deltagande väldigt ovisst.

Efter mycket funderande så beslutade vi att åka och lämna Alfred hemma med Nora, Erik och kusinerna med backup från Morfar& Birgit och snälla vänner i närheten som var beredda att rycka ut med kort varsel.

Vilka fantastiskt duktiga barn & syskonbarn vi har! De har tagit hand om Alfred och varandra helt exemplariskt. De har bakat och dekorerat pepparkakor och gjort julgodis. Middag levererades från morfar & Birgit.
Undanröjt i köket och bra ordning i huset var det också när vi kom hem och ingen behövde inringas mitt i natten:)

Själva njöt vi på slottet av julkaffe med fina bakverk när vi kom och därefter bastu följt av gott julbord. Och allt i väldigt trevligt sällskap av goda vänner.

En riktig höjdarhelg!

(Och just det ja, även bloggerskan Blondinbella bevistade slottet under helgen. Det hade jag såklart ingen koll på alls men det hade min vän M koll på och tipsade om det. Tyvärr inget spännande att rapportera om det;)*

*Ett litet tillägg:
Det pågår en intressant debatt bland kommentarerna på Blondinbellas blogg om hennes Gratishelg på Bjertorp och produktplacering av bilar och annat.

Min promotion för det trevliga slottet gör jag gärna gratis och dessutom som betalande gäst.


















torsdag 6 december 2012

Som väntat.....dax igen:(

1 2 3  4 5

Nu är 3 av 5(?) avverkade i halsflussträsket. Stackars Alfred drabbades i tisdags och äter penicillin och är fortfarande en matt liten kille. Jobbigt med sjuka små :(

lördag 1 december 2012

25 kr för en GP

Vi har helgprenumeration på GP och betalar såklart inte 25 kr för ett lördagsnummer MEN jag funderar ändå på hur ett enda nummer av GP kan kosta 25 kr!
I min värld är dagstidningar billigare än kvällstidningar och definitivt billigare än 25 kr.
I Indien kostade en månadsprenumeration på 2 tidningar 150 rs/månad. Det är 18 kr.