tisdag 18 juni 2013

Sovrumsmakeover


Håller som bäst på att snygga upp sovrummet. Har rivit bort gamla garderober, en liten vägg  och en massa gammal tapet. Sen tog vi hjälp av målare för underarbete och takmålning och i helgen satte vi tapeterna. En av mina favoritsysslor! som jag dessutom tycker att jag/vi är bra på om jag får säga det själv.
Manuel Canovas 'Bengale' och en grå-beige, aningen tygmönstrad tapet. I dag läggs det golv:)


fredag 7 juni 2013

Lost

En mindre tragedi har drabbat Nora....

När hon var 7 år förlorade hon sin älskade snutte på en tunnelbana i London. Glömd på ett säte.....Den skulle absolut ur väskan och så blev den glömd. Det sörjde hon länge och det är det hon minns mest från den långhelgen i Shoreham. 

Nu har det hänt igen. Som den lilla trygghetssuktare hon är, släpar hon med sig ett, eller det är nog egentligen två, mjuka örngott som båda sett sina bättre dagar, varthän hon reser. Vad händer. Housekeeping byter lakan på hotellet i London och de trasiga örngotten är ett minne blott.....

Stackars Nora. London lämnade lite bistra minnen även denna gång-trots alla ljusa däremellan. 




Day 2

Risig Nora som vaknade i morse. Tjock i halsen och jätteont:( Tog nästan en timma innan värktabletterna verkade och hon kom ur sängen och med ner till frukost. 
Solen skiner fint i London och varmt är det som tur är. Började dagen med att leta en speciell sorts Converse på Westfield, ett köpcenter ett par tunnelbanestationer bort. Ingen lycka med det där, men vi fick bra tips om var det kunde finnas inne i stan. Några presentinköp fick vi också avklarat, som en bonus, innan vi ganska snabbt tog oss ut i solen igen. 
Några beställningsinköp avklarade vi och inköp av nämnda Converse innan lunch på trevliga Carnaby Street.

Tog oss tillbaka till hotellet för lite vila ganska tidigt på eftermiddagen. 

Kvällens middag var sådär, men Musikalen 'We Will Rock You' helt fsmtastisk!!

I morgon sightseeing. Nu är det färdigshoppat!!


onsdag 5 juni 2013

London. Day 1.

Började morgonen med en promenad från hotellet i Bayswater mot shoppingstråken genom Kensington Gardens och Hyde Park. Ett antal påsar och många kilometer senare tog vi en paus på Harrods med Afternoon Tea. Mysigt:)
Det blev sedan en stunds vila på hotellet innan vi tog tunnelbanan till Covent Garden. Hade någonstans i bakhuvudet att jag läst ett tips på en Jamie Oliver restaurang någonstan i Covent Garden som serverade hederlig brittisk mat. Plötsligt dök den upp! Det blev god Fish and Chips till middag idag. 
Utanför restaurangen spelade en grymt duktig gatumusiker. Det var som att sitta på en konsert! 
Nu ligger vi i vår king size hotellsäng och vilar ut och gör upp planen för morgondagen.