tisdag 15 oktober 2013

Bukal

Alfred hittade en mycket liten pokal på köksbordet i går morse. (Ebbas vinst från en tävling på en tjejmiddag kvällen innan). Alfred utgick omgående från att det var hans (förmodligen på grund av storleken) och sa förnärmat:

"Jag vill ha en stor bukal! Inte en liten! Jag vill cykla en cykeltävlig idag med mina vänner på sina lilla cyklar"

I den tävlingen såg han nog sig själv som vinnare......☺

fredag 11 oktober 2013

Samos

Vilken kanonvecka! Varmt & gott, runt 30 grader C, svaga vindar, molnfritt och helblå himmel sånär som några korta minuter första dagen och hemresedagen. Alla friska, nöjda och glada. Låter det för bra? Ja, men det var nästan det. Morgonen när vi skulle åka hem dämpades hemreseångesten effektivt av regn, svalare temperaturer och tidernas åskoväder, som bröt ut i full kraft  just när vi just satt oss i planet. Där blev vi sittande i en gungande kabin på plattan i 45 minuter medan ovädret drog över ön. Som piloten sa "Det blir inte så bra om vi försöker starta mitt i de här...." Misstänker starkt att det var en lätt underdrift.
Första doppet
Alfred är stolt över sitt All inclusivearmband

Vecckans himmelfärg:) & söta Maja

Ett försök att ta årets julkort. Ingen tittade framåt samtidigt på något kort.....

Vyn från strandsolstolen

Påväg på Bamse Pizzaparty med hårt hållen biljett:)

Pirat nyss kommen från Bamseklubben




Lite för stora..........

Lunch (glass)

Stranden på morgonpromenaden

På den härliga spring & gårundan på morgonen passerade man en gammal borg. Låg högt med fantastisk utsikt. Först när jag tagit kortet såg jag att någon skojat till vyn lite och hängt upp en röd och en svart (mycket storkupig) Bh på båda sidor av ruinen.......

Hamnen i Phytagorion


Barnpoolen - Alfreds favoritplats

Minstingarna ♥

Alfred hänger på i Bamsetåget

Hotellet låg väldigt nära flygplatsen. Härligt med 2 min transfer:) Några plan landade och lyfte varje dag. Inte alls störande utan istället riktigt häftigt. Detta kort är taget sen eftermiddag sista dagen när vi låg kvar på stranden och såg skyar dra in. De första under veckan. Dagen efter kom regnet.