måndag 20 augusti 2012

En lila leopard.....

...jagade Babar på TV (animerat). Alfred blev riktigt rädd och skrek högt "NEJ!!" och "SPRING!!"
Den där hunden som jagade Alfred i våras har satt sina spår....:(

Done!

Nora's rum är klart! 3 veckors intensivt semesterjobb avslutades med förvaringsbygge till midnatt igår. Därmed är också 3 veckors campande i Eriks rum (läs invasion) över. Det enda som inte har kommit är Noras nya säng, så det är fortfarande tältsängen som gäller. Det är en väldigt glad och lycklig Nora här hemma nu:)

(Alfred älskar den mjuka heltäckningsmattan så han bär in sina bilar och kör runt. Det blir roliga spår efter dom. Han tycker nog dessutom att det är hans rum också för när jag kom in i eftermiddag så stod Alfreds Crocs på plats....)

fredag 17 augusti 2012

Årliga bröllopsdagen♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


onsdag 15 augusti 2012

Gotland 2012

Vi hade en fantastiskt fin vecka på Gotland tillsammans med syster & familj. Här kommer lite härliga sommarminnen - i oordning ser jag...:)
Erik & Maja vid Hoburgen

Ebba & Nora på kvällspromenad i Visby

Erik vilar mot Anders Ekborg 

På Fårö

Anna vid Hoburgen

3 fina killar vid Hoburgen....Alfred ser lite skeptisk ut;)

Anna & Maja på Fårö

Kutens på Fårö

Vätar på våra Crepès (fantastiskt goda!)

Klättring vid Hoburgen

KRAM

Gotlands södra udde - Hoburgen

Nu har Alfie vant sig vid bärstolen

Vid Raukarna på Fårö

Vallmofält vid Kutens på Fårö

På en liten slingrande kalkväg med grindar på Fårö

Fika på Furillen

Inne i Lummelundagrottan

En taggig besökare i 'vår' trädgård

En 'inte alls taggig' besökare i 'vår' trädgård. Fam Adielsson på trevlig visit under sin Gotlandssemester.

Kaos på G

Med ett ynkligt & försiktigt 'jippi' så inväntas containern på torsdag. Jag undrar vart allt skall få plats.....

Noras rum är nästan klart, men hon bor fortfarande inne hos Erik med alla sina kläder & andra småplrylar......Det rummet skall helst innehålla så lite som möjligt på torsdag morgon.

I morgon bitti kommer en rörläggare för att fixa en läckande kran i tvättstugan, en trasig termostat & tillfälligt koppla bort ett 5 meter långt element och på torsdag kommer förutom flyttbilen (och troligen samtidigt) en spolbil som skall spola våra dräneringar.

I morgon förmiddag blir det skytteltrafik till tippen. Sen skall jag vila några välbehövliga timmar med ett besök hos kära moster innan flyttkarusellen fortsätter.

Tur jag har semester, eller har jag det...?

lördag 4 augusti 2012

En liten tapettitt

Det pågår en del projekt i huset. Just nu håller vi på med Noras rum. Vardagsrum, hall, vårt sovrum, Eriks rum  & en bit ny tapet i köket står på tur.

Det är inte lätt att välja tapeter, eller jo för mig var det det, men inte för Nora som blev helt matt efter 5 minuter i tapetaffären. För mycket att välja på. Vi har varit där flera gånger och gått igenom modetapeter, fjärilar, romantiska blommor, ränder.........Till slut föll valet på en tapet från Mimou med rosor i stora korsstygn. Den skall kombineras med en vit tapet.

I vårt sovrum blir det en vägg med Manuel Canovas härliga tapet, Bengale. Passar oss fint som har en del av Indien i ♥

Och så favoriten till vardagsrummet. Elitis fantastiska tapet ur Kandy-kollektionen. Ser ut som ett sidentyg:) Den skall sitta på en vägg och så blir det tapet med samma struktur i vitt på de övriga.




fredag 3 augusti 2012

Gäller att passa på

Fredag kväll. Stora barnen på Knarren hos syster med familj. Alfred sover tidigt. Nästan barnfritt alltså. Då kan man ju alltid passa på att slipa lite spackel.....