fredag 2 juli 2010

Fulltaliga

Patrik har kommit hem och barnen kastade sig i famnen på honom när vi kom hem från stranden. Jag hann knappt stanna bilen. Alfred såg väldigt nöjd ut i pappas famn och fyrade av leende efter leende.

Alfred har börjat med lite nya övningar. Han vänder sig från rygg till mage. Hela tiden. Armen fastnar under magen och så ligger han och hoar & hoar och kämpar tills han får loss den. Han som gillade babysittern i måndags avskyr den nu. Då måste man ju nästan ligga ner och fastspänd dessutom. Ingen hit. Vill helst bara sitta upp och helst framåtlutad så att han studera tårna. Får bli lite bilder i morgon för nu är timmen sen.

Har varit vid havet idag men det var dessvärre överfyllt med brännmaneter så något bad blev det inte.

I morgon är det dopsamtal och fix inför Alfreds dop på lördag, vilket mycket ostrategiskt går av stapeln kl 16 på lördag ,vilket är precis matchstarttid för kvartsfinalen mellan Tyskland-Argentina. Det har några närstående dopgäster upplyst om minsann. Inte lätt att veta och dessutom är inte jag skuld till tiden utan prästen i detta fall, som har 40 konfirmander att avklara innan dopet och därför har skjutit fram tiden flera gånger. Tyskland och Argentina får därmed klara sig utan vår support.

3 kommentarer:

  1. Vad är en kvartsfinal i fotboll mot ett barndop? Ingenting! Vi ses vid Lindome kyrka! Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Åh är det dags för Dop!! Mysigt & vilken tur med vädret!!!! Hälsa hela familjen med Bamse kramar från Oss & speciellt till Alfred på stora dagen i morgon!!!

    SvaraRadera
  3. Farmor - Det gick ju fint trots fotbollen :)

    Matilda - Ja det blev jättefint och underbart väder. Varmt till sena kvällen. Inte ett pip från Alfred på dopet. Han såg bara nöjd och glad ut.
    Bamsekramar till er också♥

    SvaraRadera