lördag 5 januari 2013

Gothia Innebandycup

Just nu kretsar det mesta kring innebandy och turerna till och från Lundbystrandshallen och hallar i Väster har varit många de senaste dagarna. Det är ruggigt spännande att vara förälder!

Noras lag gick obesegrade genom gruppspelet utan ett enda insläppt mål och de har spelat sin bästa innebandy. Nora var superlycklig i torsdags när hon fick avgöra en tuff match i slutminuterna till seger för LIBK med 1-0. Hon var även målgörare i en match i går så hon har verkligen fått sitt självförtroende stärkt dessa dagar.

I dag 1/8 dels final mot Täby. Ett fantastiskt duktigt lag och vad vi förstod har de Sveriges största F98 trupp. Det blev en knapp förlust för Lindome med 3-2, men det var en rysare och tjejerna stod emot otroligt väl och kom igen två gånger till oavgjort men sen tog det dessvärre stopp. De har ett härligt lag och en fantastisk sammanhållning och de är alltid trevligt att vara supporter på dessa matcher när man ser att alla gör allt för laget.

Även Erik spelar och hans lag har mött tufft motstånd så för dem har det blivit både segrar och förluster. Ser fram mot en spännande match i morgon mot ett tyskt lag. Erik har varit målvakt alla deras matcher. Han trivs med det och är jätteduktig, men det är nästan lite extra nervöst......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar