lördag 15 augusti 2009

Erik har hittat Pasta Carbonara igen

I går kväll besökte vi för andra gången den närbelägna Italienska restaurangen Toscano, som nyligen öppnat i ett nytt köpcentrum på "gångavstånd" från oss. (Nu är det ju så att man pga trafiksituationen inte gärna går dit, men nära är det). Där kan man få pasta Carbonara (!), vilket är sällsynt nuförtiden i spåren av svininfluensan. Visserligen fanns det inte på menyn, men när Erik bad om enbart pasta med riven ost tyckte kyparen att det verkade lite torrt och föreslog någon sås. En försiktig undran om Carbonara och vips så var det fixat. Det är en fransman som öppnat restaurangen och han verkar inte drabbad av den rådande fläskköttspaniken. Definitivt + betyg!

Den trevlige franske ägaren gick runt bland borden och pratade ledigt med gästerna. Han berättade att han startat och under fyra år drivit restaurangen på Lyxhotellet Leela Palace, därefter sålt och öppnat sin första Toscano restaurang inne i Bangalore city. Nu sprider han sitt varumärke till fler indiska städer och för honom var Indien ett 10-års projekt. Vi hittade även spår av Sverige. Restaurangen har vattenglas och köttknivar från IKEA som ägaren skaffat i Dubai.

Efter middagen blev det glassbaren Baskin Robins för barnen och sedan en tur för att ta något att dricka på Royal Orchid, hotellet vi bodde på när vi kom hit. Ett artighetsbeök kanske man kan kalla det. De ville så gärna att vi skulle hälsa på någon gång och General Managern skickade en tårta till Patriks födelsedag. Honom är det bra att hålla sig väl med om man behöver utnyttja Royal Orchids tjänster igen (de finns på flera ställen i Indien). Liksom tidigare var de väldigt service-minded, men fortfarande ganska virriga och har mycket att lära. Samma musik i restaurangen som för 5 månader sedan. Hur som helst skrev vi goda omdömen på utvärderingen (som man alltid får även om man bara köper nåt att dricka och eg. gör man ju dem inte en tjänst genom att göra det, men, men...) och Patrik skrev en personlig hälsning till GM. Smör, smör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar