onsdag 7 juli 2010

Cyberkompisar

Om man inte kan leka i verkligheten så går det fint via Skype. Erik blev så glad när han upptäckte att Jakob (kompisen som bor i Indien där vi bor, men nu också är på Sverigesemester) var online. Under en väldigt lång stund pågick guidning av DS spel (Pokémon)med termer som jag inte fattar ett dugg av, men roligt verkade de ha. Jag hade tänkt mig några ord med Åsa, men det fanns det inget utrymme för...

Full koncentration=tänker

4 kommentarer:

  1. Det var ett mycket långt "samtal" som verkade som det började precis där de avslutat det när Erik åkte från Indien. Jag hade tänkt att prata med dig också, men det tog ju aldrig slut. Sista gången jag försökte, visade Erik ert förråd för Jakob! De är för roliga :)
    Men allt verkar vara bra med er förstod jag!
    Vi syns och hörs, kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Hej Lena

    Jag fick en träff på Noras blogg när jag sökte info om Bangalore på nätet.
    Jag har läst många av dina inlägg och livet verkar vara ganska oförutsägbart i Indien ;)
    Vi ska själva flytta till Bangalore till höst och håller just nu på med all byråkrati kring det.....pust, men sen ska vi njuta av semester.

    Ha det bra
    Hälsningar
    Mariam Rashid

    SvaraRadera
  3. Haha, men visst är det bra!

    SvaraRadera
  4. Åsa - Visst är de söta :) Jadå allt är bra med oss, men inte med kissen Astrid. Hon har varit borta hela dagen och nu sent ikväll kom hon hem alldeles kall och genomblöt och hade ont och gnällde. Nu sover hon i alla fall så får vi se i morgon. Erik är jätteledsen och det tog ett bra tag innan han fick ro att somna ikväll. Kram

    Hej Mariam. Roligt att du hittat bloggen. Det finns en hel del att läsa här om livet i Indien och jag hoppas att det hjälper er i era förberedelser. (Se även Ekbergs blogg som finns i min lista). Det är spännande och annorlunda och ibland får man sina dippar (BID=Bad India Days) men för det mesta har vi det väldigt bra. Vi syns till hösten.
    Hälsar Lena

    Marianne - Skype är super :) Kram

    SvaraRadera