onsdag 20 juli 2011

Påväg till Nice alldeles själv:)


Avlämnad på Landvetter i morse kl 06.30. Glad & lite pirrig. Nu väntar en vecka på Franska Rivieran med bästa kompisen & hennes familj. Löpande uppdateringar lär komma på Noras blogg.

4 kommentarer:

  1. Häftigt att få åka iväg i så "unga år". Pirrigt är nog bara förnamnet.

    Ni tycks ha det bra där "hemma i Svedala". Det blev inte Gbg (eller Indien ) för vår del. Vi blir kvar här i Amerikatt ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Taina- Ja det är lyxigt för henne att få åka iväg:)
    Så skönt att det blev ett beslut till slut. Jag läste på din blogg lite igår och förstod att ni blir kvar. Härligt att ni har så många goda vänner och grannar i Amerikatt. Indien och Göteborg finns ju alltid kvar. Göteborg är min favorit ibland dem:) men Indien är spännande (oftast...)
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Ja du Taina, pirrigt är bara förnamnet!! När mamma betalade parkeringen utanför Landvetter höll jag krampaktigt i bilsätet och viskade tyst "låt mig inte åka, låt mig inte åka!". Men lyckligtvis gick min första rädsla över på en gång. Min gate såg jag ända från security checken. Phu! Men jag är glad att ingen hjälpte mig, jag vill klara mig själv. "Kan själv", från en 13åring... ' Haha :) Men det är suveränt här!

    Saknar dig mamma, puss♥

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat nora,,, ha det gött

    SvaraRadera