måndag 25 juni 2012

Sent omsider.....lite bilder

Bättre sent än aldrig.........
Hade ju lite mer bilder att visa från Indien. Det var en intensiv härlig vecka men några timmar hann vi med vid poolen.

Det blev också ett besök hemma hos Santhosh och hans fru. Det bjöds på tårta, dricka & chips. Jag hade vänligen avböjt lunch med att vi hade lite dåligt med tid (och noga instruerat barnen att inte yppa ett ord om att vi just varit på MCD strax innan). Santhosh säger att hon lagar jättegod mat, och det tror jag absolut att hon gör, men jag räknade snabbt ut att våra barn inte skulle äta en gnutta indisk vegetarisk lunch och det vore illa att sitta där med fulla tallrikar och peta i maten. En bit tårta får slinka ner, antingen man vill eller inte. Oftast vill man tyvärr inte ha indisk tårta heller eftersom de är så söta och sliskiga att öronen krullar sig, men Nora väste åt mig 'Ät och se glad ut!' så det gjorde jag. Det var trevligt att träffa frun och se hur de bor. Hon verkar gullig. Under de 2 år och 8 månader vi bodde i Indien när Santhosh var singel var det ALDRIG tal om att vi skulle åka hem till hans gamla bostad. Inte ens hans syster hade varit där på nästan 3 år. Santhosh fru talade tyvärr inte någon engelska, men vi förstod att hon var glad att vi kom och hälsade på.

Sista dagen blev det ett besök hos Anthu med familj. Det var meningen att hon skulle ha kommit till oss någon dag och passat Alfred en längre stund, eftersom hon ville spendera tid med honom, men hennes lilla bäbis hade varit sjuk och de de var inlagda på sjukhus i 9 dagar. Det fick bli en tur till Anthu istället. Lämnade massor av saker där; kläder, leksaker, gardiner, kökssaker, bäbissaker mm. till henne. Sonen Tobias var i skolan, men lilla Immu kom precis hem från sin skola. Hon fyllde 3 år nu i juni. Så söt!

Bäbisen Paula hade mer hår än Alfred kommer ha när han är 10 år! Urgullig även hon. Rund och go. Den dressen hon har på sig hade Alfred när han var 1 år (Som du ser Matilda kommer Olivers kläder till användning....) och hon är 4 månader......
 Alfred ville gärna peta och känna på henne och han klappade och klappade och petade henne på näsan:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar