måndag 22 februari 2010

Lägesrapport

Allt lugnt! Bebisen tänker nog göra som sina syskon - stanna kvar på övertid. Visar inga tecken på att vilja komma ut till den indiska värmen. Överburenhetskontroll med ultraljud på fredag om inget hänt innan dess. Dags att planera in lite tidsfördrivande aktiviteter för de kommande dagarna.....

8 kommentarer:

  1. Spännande dagar! Lova att höra av er när allt är klart oberoende av vad tid det månde vara här i Sverige. Sköt om er.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Hej sötnos!
    Vad segt det blir nu i värmen för dig... Vi på jobbet är glada att du kommer med besked så vi slipper gå och undra... Massor med kramar till dig//MO, AL med resten.

    SvaraRadera
  3. Hur fungerar det rent praktiskt? Ringer du din läkare när det är dags?

    Tänker på dig och hoppas att allt ska gå bra - och att det inte blir allt för mycket övertid.

    SvaraRadera
  4. Ja nu måste du skriva någon liten grej varje dag så att vi vet att ett litet underverk har kommit till världen när det händer! Så spännande!

    Man kan ju alltid hoppas att den lille bestämmer sig för att komma ut innan fredag : )

    LYCKA TILL!
    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Åh, jag som trodde det var dags i natt!!! Tänker på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. 255 - Jag lovar att hålla er uppdaterade. Gulligt av er att ni håller sån koll! Saknar er. Kramar i massor till er alla. Lena

    Anna - Jag ringer kliniken och så ringer de efter läkaren. Hon har sagt att hon bor ca 5 min från kliniken. Det finns också alltid en jourhavande förlossningsläkare på plats. Läkaren har också sagt att jag när som helst kan ringa henne direkt om jag vill. Får se hur det blir......Tack för stödet!

    Marianne - Ja, jag tänkte också att det är bäst att skriva nåt varje dag nu så ni vet var jag håller på med :) Tack för lyckönskningen! Fint att ha stöd från många delar av välden.

    C - Du vet ju hur det brukar vara med våra bebisar. Trögstartade. Minns 1998 med förfäran när du gick om mig med flera veckor och "vallade" mig på övertid på Kungsmässan utan något resultat!!!! Detta sitter väl i generna. Anna och jag stannade 10 dagar över tiden och då var vi ändå två och E & M låg 12 resp. 10 dagar över så det är visst bara att ha tålamod. Kram

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Nähä, inga bebisrapporter. Det var det jag var inne för att spana på. Jag har också erfarenhet av överburna bebisar -det blir lite halvsegt... Men de kommer!!! Håll ut!!!
    Kram J

    SvaraRadera