lördag 19 november 2011

Utfärdsbilder

Done! Alfred efter sitt sista besök på Cradle (nu CloudNine) där han är född. Han har just fått en sista vaccination - Hepatit A - och skrek som en gris:) Glad att det är över skulle jag tro. Mot Lalbagh Botanical Garden.........

..............där de andra strosade runt medan vi var på Cradle. Här är gänget påväg ner från parkens tempel som ligger på en stor stenkulle. 

Fina kusin Marianne
Det är 'Indisk standard' på sina ställen i parken. Vad gör väl lite gräs utanför kantstenen............;) 

Vårtigt träd
Snövits stuga. I parken finns en ful stor klocka med statyer från Snövit och de sju dvärgarna. Smaklöst och passar förfärligt illa in i parkmiljön, men väldigt indiskt:)


Lite kantstött också......

En hand

Ekorren är ca 20 cm från huvud till svans. Då kan man förstå hur STORT detta träd är när den ser ut som en prick.

Mor & dotter

Från Pizza Hut's fönster på Brigade Rd fick vi plötsligt syn på en liten 'fjällstuga' på toppen av ett hus . Man undrar lite hur de tänker........Hmmm

Närbild på takhuset i trä. Skumt för nästan inga hus byggs i trä här .

Det blev inga bra bilder från gårdagens pot-luck party med Patriks kollegor, förutom den här då såklart:)

En trevlig kväll som ställde stora krav på konversationsförmågan, då både jag och Marianne fick föra samtalet hela tiden med fruarna. De är alla väldigt trevliga, men blyga. De uppskattade att vi klätt oss indiskt och jag fick vackra presenter att ta med hem till Sverige. Nu har vi gudinnan Lakshmi i Sandalwood som skall pryda vårt hem och ge lycka och välgång. Väldigt omtänksamt av dem.

2 kommentarer:

  1. Hahahahaha vilka roliga bilder från parken. Vårtiga träd och kantstötta parkbänkar mm. Men HUR tänkte de när de byggde det där huset där uppe??? Kanske tänkte de inte alls?

    SÅ fin du är i sarin!! Urtjusig!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Taina:) Måste damma av sarin då och då. Använd 2 ggr nu så då känner jag mig nöjd. Kram

    SvaraRadera