fredag 25 november 2011

Skor & strumpor är ingen hit

En vinter med crocs? Skulle tyvärr inte tro att det är något alternativ, men det är de enda par skor som existerar i Alfreds värld. Luftiga & mjuka. Alfred blir arg bara han får ett par strumpor på sig och idag protesterade han rejält när jag provade de två par skor (förutom crocs) som han äger och snart dessutom vuxit ur.....

Vinterkängor lär ju bli populärt......Storfotad är han också den lille. Redan nu mäter foten 14,5 cm och om man skall tro de olika skomärkenas storleksguider är han minst en 26-27(!!!) Han kommer inte orka lyfta ett par kängor i den storleken.

Årets vinterkängor får traderashoppas på vinst och förlust. Skall väl inte användas mer än ungefär 3 månader hoppas jag.

Precis......den skarpögde kan se ett litet rosa hårspänne (såg det inte själv förrän bilden var tagen :)
Sådär. Mycket bättre. Ser ju bekvämt ut, eller?


Stora skokontraster i den här familjen när det gäller pojkarna. Erik är galen i skor och skulle helst vilja köpa ett par varje vecka om han fick. Han googlar på sportmärkenas websidor och hittar nya coola sneakers hela tiden som han önskar att han fick köpa. Plats tar de också. Dessa 40:or. För de stora fötterna har de i alla fall gemensamt lillebror & storebror.

2 kommentarer:

  1. Jag har oxå en Crocs unge här hemma! Hon tycker INTE om strumpor och andra tunga skor. Men nu i januari börjar hon skolan och då är det skoluniform med vita strumpor och svarta slejfskor som gäller. Hur skall det gå?! På dagis går hon barfota, inne som ute, hela dagarna!
    Men vinterkängor slipper vi!

    SvaraRadera
  2. Skolskorna här är verkligen inte de snyggaste. Bruna knyt för killar och knäppning för tjejer. Nora hävdar dock att de är sköna, vilket är tur. Hoppas de svarta slejfskorna är sköna så ni slipper skokamp varje morgon. Det blir säkert bra eftersom alla har samma. Lycka till! Lena

    SvaraRadera