fredag 25 november 2011

Ingen 'Breaking dawn'


Nora och tre kompisar hade tänkt gå och se nya Twilightfilmen "Breaking dawn" ikväll men indierna hade tänkt annat. Filmen är A-klassad (får endast visas för vuxna) och då kommer man inte in om man inte är 18!

Det finns nästan inget att göra för ungdomar här och när det äntligen kommer en ungdomsfilm så får de inte se den. Pust. Tydligen anses den för vågad. Det som inte syns finns inte..........

6 kommentarer:

  1. Jag tror den har 18 års gräns i Sverige också. Kan inte uttala mig om det, för jag har inte pejling på vad det är för en film. Men det blev ett hiiiimla rabalder för några veckor sedan (SVT World håller mig au jour).

    SvaraRadera
  2. Karlavagnen - Googlade just på det. 11 årsgräns i Sverige.........

    SvaraRadera
  3. Ingen breaking dawn. Bara breaking hearts för att vi inte får se den.

    Men mamma, jag ska se den med Linnéa i Stockholm :D

    Pok

    SvaraRadera
  4. Tråkigt för Nora! Helt otroligt att de ska ha en 18-års gräns. Fattar inte riktigt. Det är som du säger att det som inte syns finns inte...patetiskt egentligen. Nora får vänta till ni flyttar till Svedala.

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Noris - Tycker synd om er! Men det blir kul att se den med Linnea i Stockholm. PoK

    Taina - Dubbelmoral! Det handlar förstås om sex & barnafödande, men det verkar de ju kunna alldeles förträffligt redan i det här landet. Ingen borde bli förvånad hur det går till ;) Kram

    SvaraRadera
  6. Fast mammai det HANDLAR ju ine om det, utan av 2 timmar så uppstår det ca 10 minuter tror jag. Vad ände med "Håll för öron och ögon" för indierna då..?

    SvaraRadera