måndag 17 oktober 2011

Varm natt

ACn i vårt sovrum låter som en traktor och proppen slår ifrån efter en stunds drift. Den ACn har varit en sorglig historia länge och jag kan inte räkna alla de gånger AC männen varit hitkallade utan att hitta något fel och således sagt att den fungerar som den skall (?!) Att de säger så beror såklart på att de inte har en aning om vad felet har varit.

Förra gången, när kompressorn till slut hade brunnit upp, DÅ sa de att det är ju inte så konstigt att proppen går eftersom kompressorn har brunnit upp (då hade de nog varit här 5 gånger innan och kollat varför proppen slog ifrån hela tiden och till slut kopplat in elavdelningen som fick byta till en kraftigare huvudsäkring - utan att det hjälpte ett dugg eftersom det inte var felet). Samma sak i Eriks rum för några veckor sedan, men då visste ju JAG vad de skulle titta efter.

Så igår kväll var ACn i vårt sovrum stendöd trots att alla proppar var på plats.

Nu när reparatören kom idag log han faktiskt lite besvärat.........och kunde efter 30 min jobb konstatera att en kabel gått av (hur den nu bara kan göra det - lappverk!). Skönt ändå när det är synliga fel som de klarar av att diagnostisera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar