torsdag 14 oktober 2010

Alfred♥Alfrida




Katalogen verkar inte vara ute ännu. Lägger upp en länk när den kommer. Det blev inget av den vinröda princessbakelsen pga regn. Synd. Eller kanske inte - för Alfreds skull.

8 kommentarer:

  1. Lilla sötnosen =) Nu blir jag nyfiken, vad är nu detta?

    SvaraRadera
  2. Malin - Han var med på en katalogfotografering för en bäbiskedja här i Bangalore. De hade brist på flickbäbisar, eller så var det kanske så att Alfred passade bättre storleksmässigt i flickkläderna så han fick vara både pojke och flicka för en dag. Jag undrade om folk inte skulle fundera varför samma bäbis var pojke och flicka, men då sa de att man tror bara att det är tvillingar i så fall :)

    SvaraRadera
  3. En-äggs tvillingar av olika kön! Det finns inte ens i Indien. ...men söt som en liten prinsessa är han.

    SvaraRadera
  4. Åhh, så söt! Så ursöt oavsett kille/tjej outfit, jag gillar bilderna :).

    Kram Y

    SvaraRadera
  5. Vilken go kille... man smälter direkt. Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Gulle-Alfred tycker Maja& Anna!

    SvaraRadera
  7. Aha, fotomodellbilderna! Men jag måste säga att jag tycker han passar bättre som Alfred! : )

    Hinner inte läsa ikapp allt, men ögnade lite nedåt. Hemskt med de där klagomålen på er chaufför! Och vilka krav det ställs på barnen. Det där provet kan man väl knappast ge universitetsstudenter i Sverige ... Nora är DUKTIG!

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Farmor - Nä, precis jag vet - men det tycks de inte ha koll på här...:)

    Ylva - Ja visst är han gullig (säger den partiska mamman:)Skall bli kul när katalogen kommer.Kram

    Lotta - :) Kram

    Moster & Gulle Maja - Han saknar er. PoK

    Marianne - Jag ser ju en "utklädd" Alfred på bilderna. Undrar hur det känns att verkligen se honom som flicka? (det blev filosofiskt....)

    Det är lugnt på klagomålsfronten. Gräslig människosyn har han den där hundmannen! Ja kraven på barnen är väl stora tycker i alla fall vi, men det tycker man inte här i detta tävlingsland. Såg just filmen "3 idiots" igår. Fantastiskt rolig, helt underbar film, men den har en djup mening just om den här skolhetsen som leder till att väldigt många ungdomar i Indien tar livet av sig när de inte klarar pressen från skola, men kanske är det framförallt föräldrarnas press som blir för hård. Kram & välkommen tillbaka i bloggvärlden. (Nora hälsar & tackar för supporten)

    SvaraRadera