söndag 10 oktober 2010

Mycket att se fram emot i höst

23 Oktober är det äntligen dags för Mamma Mia musicalen på Indus. Samma morgon anländer vännerna i familjen T från Sverige för att hälsa på oss här i Indien under en vecka. Tillsammans åker vi sedan till
Koh Chang i Thailand för en veckas badsemester under höstlovet:) 19-22 November blir det ett efterlängtat besök hos familjen Å i Singapore :)
18 December flyger mamma & barn till Sverige för 3 härliga vinter (hoppas)veckor. Patrik kommer efter över jul & nyår. Här har vi också lyckats klämma in en veckas skidsemester i Trysil tillsammans med syster, svåger & kusinerna. Härligt!

6 kommentarer:

  1. Men oj, vad mycket trevligt att se fram emot!!!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Liiite avis blir jag ju...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag blir också jätteavis, men helst skulle jag ju vilja se Mama Mia.

    SvaraRadera
  4. Anna - Verkligen. Nästan lite för bra :)

    Taina - Det är verkligen en fördel att ha hela Asien "runt knuten". Man måste ju passa på. Sen längtar vi efter snö också. Det är ju lite sämre med kalla vintrar här i södra Indien, så därför blir det (som Patrik säger) väldens dyraste skidresa :) Nja det är ju inte precis därför det blir jul i Sverige. Finns ju några kära därhemma som vi längtar efter också. Fint att få med några av dem på skidsemestern också. Kram

    Ulla - Vi hoppas Indus filmar så som de gjorde på Indus Day. Vi skall i alla fall försöka filma när Nora sjunger, men det är risk att det är lite väl mörkt för att det skall bli bra.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken fantastiskt härligt höst/vinter ni ska få!!!! Jättemycket kul att se fram emot!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Malin - :) :)

    Läste att lilla A fortfarande är sjuk. Stackare :( Krya på honom! Kram

    SvaraRadera