onsdag 4 april 2012

Vilka rötter!

Nora drog tre tänder igår (som en del i den tandreglering hon håller på med). Vilka förfärliga rötter det var på de permanenta tänderna! Som klor. En av tänderna var en mjölktand och den närmast trillade ut i jämförelse. Trodde Nora skulle svimma påväg till bilen. Hon var alldeles vit i ansiktet och mådde illa och skakade av smärta. Blev ingen innebandyträning för henne efter det. Bara att åka hem och lägga sig. Nu har det verkligen varit synd om henne med ryggen och tänderna. Hon hoppas nu på en generös tandfe:) (läs mamma) och har talat om att den värsta tanden måste väl i alla fall vara värd 45 kr!!

4 kommentarer:

  1. Tre tänder på en gång låter brutalt! Stackars tjej!
    Jag håller med om att tandfen borde vara EXTRA generös.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var riktigt synd om henne. Hon satte själv pris/tand. 45 kr/35 kr/20 (för mjölktanden).Det blev en välförtjänt 100 lapp.

      Radera
  2. Herregud vilka rötter! Vilken plågis...Tre stycken med sådana rötter!!! Dio mio! Drog en tand m. slika rötter en gång,utan bedövning (för att testa som jag uttryckte det) och det räckte gott och väl! Ja 200 pix tycker jag att tandfen kan punga ut för hela klabbet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nora tycker att det var en ytterst trevlig kommentar:)

      Radera