lördag 3 oktober 2009

25 Brudar

I torsdags kväll var nästan hela svenska tjejgänget; Nora, Jag, Matilda, Moa, Mia, Linnéa, Johanna, Maggan och Lillan på brudvisning. Brudklädslar visades upp från 25 olika stater och städer i Indien och brudarna flankerades av tranditionell dans och musik från respektive bruds område. Fantastiskt vackra. De flesta bar sari i någon form, vissa var så långa som 9 yards och nästan alla knutna på olika sätt. Olyckligtvis tog givetvis batteriet på kameran slut ganska snabbt, men jag fick ändå med mina "favoritbrudar" från Kerala. De tillhörde de enklare, men ack så vackra. Skall lägga upp en bild så snart kameran är laddad (glömt!).

Skall även försöka få tag på ett kort och lägga ut på oss (Nora, jag, Matilda, Moa och Linnéa) som kvällen till äta hade på oss våra sari. Resten av tjejerna hade vackra indiska kurtor. En av arrangörerna (som vi sprang på inne på toaletten av alla ställen) uttryckte sin uppskattning över att vi klätt oss i traditionella kläder. Roligt.

Kvällen avslutades på KFC (typ McD) med en sen kycklingburgare efter en skumpig och mycket illamåendeframkallande hemfärd. Undrar dock om inte färden till stan nästan var lite värre ändå. Det tog 2 timmar och evighetslångt bilköande innan vi var framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar