fredag 9 oktober 2009

Fullt upp igår

I går åkte jag och Johanna till Eagleton (3 timmar tor i bil) för att gå en runda på 9 hål med golftränaren, vilket jag bokade med honom i förrgår, med exakta klockslag, och det skulle gå hur bra som helst. Han bad mig redan för ett par veckor sedan att komma en vardag då han definitivt kunde ägna oss ett par timmar. Johanna som jobbar har lite svårt att få till en passande vardag, men vi löste det och åkte men det hela slutade (givetvis) med att han inte hade tid att gå ett enda hål med oss.

Han hade visst glömt den lilla detaljen att han även bokat in ett tyskt par som skulle köras runt av honom i golfbil för att TITTA PÅ banan (den tyske mannen är granne med Johanna, kvinnan här på semester) Som om ingen annan än bästa tränaren kunde ha gjort det.

Ganska irriterade fick han höra vår åsikt men han log bara lite och sa "Dont be upset, I`ll do it next time" (sure). Inget att bli irriterad för (eller?) - tog ju bara 8 timmar från dörr till dörr och då hann vi ändå bara med 9 hål (tog ca 2 tim), träning innan och lunch.

Avslutade dagen med en trevlig kväll på en italiensk restaurang tillsammans med nästan alla svenska tjejer på området.

Patrik, barnen, vår chaufför och Lorenzo var inne i stan i går kväll på sen cricket match. Bangalore Royal Challangers på hemmaplan. Det kommer rapport och bilder från det lite senare.
Hemma ca 23.30 stupade de i säng, men det är sista dagen innan en dryg veckas lov så det kändes OK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar