tisdag 7 december 2010

Uppdatering av skolans bestraffning

Fick ett mail av rektorns assistent. Det verkade som att de nu lindat lite till i tälthistorien och tagit sitt förnuft till fånga och "friat" de som inte var skyldiga, däribland Erik. De erkände att något tält varit trasigt innan och att någon hade erkänt medveten skadogörelse och så hade de kommit fram till att några av tältskadorna hade naturliga förklaringar och skett oavsiktligt.

Erik och de andra oskyldiga får ha sina raster, men uppsatsen fick de skriva på skoltid om hur man respekterar andra och sin omgivning och de kanske de trots allt lärde sig något av.

Man kan ju undra om det inte hade varit bättre att reda ut det här innan man startade hela den här cirkusen?

3 kommentarer:

  1. Bra gjort Lena! Det gäller att stå på sig.

    Kram Y

    11 dagar...

    SvaraRadera
  2. Man blir ju mörkrädd! Ni har alltid Sverige att falla tillbaka på om de blir alldeles oresonliga, men tänk alla stackars barn som inte har något val! Tur att Erik blev friad, man måste faktiskt lyssna på barnen också, hur ska de annars lära sig lyssna?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Y-Tack för supporten :) Kram (10 dagar)

    Marianne - Precis! Ja du förstår ju att jag blev vansinnig. Inga metoder man själv är van vid. Just nu är jag i väldigt behov av julsemestern hemma. Det blir lite mycket Indiska idéer ibland. Kram

    SvaraRadera