lördag 17 december 2011

Sorgligt

Jag skriver som kloka Nora. Det är så mycket känslor nu att det är svårt att hantera dem. I går slutade barnen skolan och även om det inte varit 'solsken' alla dagar på den skolan så kändes det sorgligt i hjärtat att se skolbussen fara förbi huset för sista gången på morgonen, att se Nora marchera förbi läktarna för sista gången tillsammans med sitt blåa 'hus' Hercules på Sports Day, att åka ifrån skolan för sista gången.....





Men allra värst för mig igår var att säga hej då till min fina vän Maria & hennes goa familj som åkte hem på jullov i natt. Vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat och mycket musiknostalgi på klubbhuset tillsammans med dem och Mia & David och deras tjejer.
De är vänner för livet, så självklart ses vi igen, men precis som med Åsa, (förra veckans svåra avsked) så är det en speciell tid som tar slut, där vi har kommit varandra nära.
Mina Indiensystrar ♥
Nu ikväll kom Santhosh och lämnade en liten avskedspresent; små porslinskrus för kaffe, te och socker. Så omtänksamt. (Han frågade i går "Do you like coffe madam?", sådär apropå inget alls....:)Nora och jag fick  fina avskedkort och Erik ett diplom till "Best BOSS". Han har av någon anledning alltid kallat Erik "Boss";)
Vi gav honom alla tre en kram som tack och då blev han väldigt generad. (Förresten är stjärntydningen klar först på tisdag om han passar med tänka brud eller inte...)

Nu känner jag att det verkligen skall bli skönt att komma hem och byta sorgliga avsked mot att krama om alla nära & kära och glädjas över att få mycket mer tid tillsammans med dem igen♥



4 kommentarer:

  1. Ja Usch hatar avsked...
    Lycka till sista dagarna & ha en så bra som det går flygresa hem!!!
    Så hörs vi när vi kommer till Sverige
    Kram till Er alla

    SvaraRadera
  2. Detsamma till er Matilda! Hoppas ni får en skön och varm jul och en bra flygresa hem. Skriver mitt svenska nummer i ett meddelande på FB! Hoppas vi syns snart där hemma. Det lät ju bra att Moas bästis flyttar till Göteborg! Då finns det ju ännu fler anledningar att komma till västra sidan av Sverige! Såklart får vi ta en tur till Sandviken också vid tillfälle!
    Kram till alla 4

    SvaraRadera
  3. Hej Lena,, vekar truft för er nu,,, kännslorna svallar,,, Ha det gött om ni inte redan har börjat eran resa hem till oss,,, Kramizar Charlotte

    SvaraRadera
  4. Förstår att det är blandade känslor just nu. Men tänk så mycket roligt ni har framför er!

    Kram kram

    SvaraRadera