onsdag 10 juni 2009

Skolavslutning (?) på Indus

Idag har det varit Award Ceremony för barnen i skolan och det skall nog föreställa någon form av skolavslutning (fast de har två skoldagar kvar). Skolavslutningskänslan saknades definitivt. Det var allmän röra och alla barn var inte ens i klassrummet när utdelningen av diplom började i Eriks klass. Noras diplomutdelning började ca 10 min före utsatt tid, så där drällde barnen in lite efter hand och flera föräldrar som kom på utsatt tid missade sina barn. Inte en sång eller blomma så långt ögat nådde - nu hade jag ju inte precis väntat mig "Den blomstertid.....", men ändå. Varje elev fick ett kort muntligt omdöme i samband med diplomutdelningen och i morgon får vi betygen på nätet. Fokus verkar ligga på fredagens Student Led Conference där barnen under en halvtimma skall gå igenom sin Portfolio med var man gjort och uppnått under året. Då skall det vara formell uniform, vilket är VÄLDIGT viktigt. Skolavslutning eller inte - efter fredagsövningen är det i alla fall sommarlov och till hösten börjar Erik grade 3 efter att han klarade sitt utvärderande matteprov!

I Eriks klass kunde barnen givetvis inte sitta stilla länge nog så att det skulle gå att få ett gruppfoto. Det som hanns med var ett halvsuddigt kort på Erik och kompisen Koki.

2 kommentarer:

  1. Skolavslutningen här hemma var inte helt stämningfull, snarare, blöt och kall. Men visst fanns alla andra ingredienser där, blommor, blomstertid..., ballonger och jordgubbstårta. Skynda er hem nu!!!

    SvaraRadera
  2. Hej!Jag tror att det är bäst att du styr upp den där skolavslutningen nästa år.//Lena

    SvaraRadera