lördag 29 januari 2011

Dubai dag 2

Sovmorgon för alla, lång frukost och sen iväg till Mall of the Emirates. Betydligt mindre än Dubai mall men fullt tillräckligt. Första timman spenderades på Harvey Nichols. Trevlig department store med märkeskläder på väldigt bra REA och Noras shoppingnerv stillades med några fynd från Juicy Couture.

Sedan stötte vi ihop med familjen F och det blev en snabblunch tillsammans med dem.

Erik ville pröva Ski Dubai men ville hellre vara i Snow Park och åka Bobsled istället för skidåkning. I priset (110 dvs, SEK ca 200) ingår lån av overall, hjälm, strumpor, boots och i Snow Park liksom i KidZania i går var det ingen tidsgräns, men det fick räcka med 2 timmar i kylan (-5).

Det blev hemfärd redan vid 18. Två dagars gående i shopping malls känns i fötter och rygg.

Vi åt sedan trevlig middag tillsammans med familjen F på Mövenpick Hotel vid Dubai Marina. Vi valde en hotellrestaurang för att kunna få vin till maten. Alkohol verkar bara serveras på hotell (rätta mig gärna om det är fel). Vi valde god buff'e.

Idag skall vi se lite av Dubai utifrån. Har tänkt oss att se i alla fall utsidan av Burj al Arab (seglet) och guld souken i Deira.

3 kommentarer:

  1. Så härligt ni verkar ha det!

    SvaraRadera
  2. Verkar som ni trivs bra! Ni kommer väl hem på söndag?!!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Malin - Det var en riktigt kul långhelg :) Kram

    Åsa - Jodå vi trivdes väldigt bra, men nu är vi allt hemma igen. En liten del av en ville stanna i det välordnade rena landet, men Indien är ju hemma och här finns ju ni :) Kram

    SvaraRadera