onsdag 28 mars 2012

AAAAAAAJJJJ!

Nora råkade illa ut på gympan igår. Landade konstigt på bröstkorgen i nån övning med boll och armarna drogs bakåt och hon sträckte sig riktigt illa i ryggen.
Det har gradvis blivit sämre sedan det hände och i idag på tidig förmiddag fick jag ett meddelande från henne om att hon nu inte kunde vrida nacken åt något håll och att hon hade värre ont idag än igår:(
Hon blev inte alls smärtlindrad på de Panodil och Ipren som jag gav henne. Det behövdes starkare doningar.
Jag åkte hem, hämtade upp Nora och for ner till Kungsbacka närakut. Efter en timma var vi klara. Nora fick Voltaren (Diclofenak) i vuxendos att ta under några dagar. Resultat. En svår nackspärr till följd av/och en kraftig sträckning i ryggen.
Med mer smärtstillande i kroppen har hon nu kunna slappna av lite och hon har något mindre ont.

4 kommentarer:

  1. Aj och fy!!! Vet att Oskar en gång gjorde sig så illa. En kille hoppade ner och landade på Oskars huvud när han reste sig upp vilket gav ett jättenackspärr och väldigt ont i nacke och rygg. Det tog ett par veckor i alla fall innan han var bra. Tror han var hemma från skolan i 3-4 dagar. Stackars lilla Nora!!! Bra att hon fick starkare medicin då man annars går jättekonstigt och får mer ont. Hoppas nu hon blir bättre snabbt. Hon behöver nog en kladdkaka eller två ;)
    Kramar från Ekbergarna

    SvaraRadera
  2. Hej, ja det kommer nog att ta tid. Hon kan slappna av lite mer ny men har fortfarande ont. Hon får nog stanna hemma i morgon också. Orkar inte sitta längre stunder eller stå/gå för länge. Hon skall spela innebandy cup i Örebro om 2 veckor. Hoppas hon kan hänga med dit. Kram

    SvaraRadera
  3. Ojoj stackars Nora! Hoppas det gr över fort så hon kan vara med och spela.

    Kram kram

    SvaraRadera
  4. Det har blivit bättre nu. Blir väl inget spel i helgen, men hoppas hon kan vara med i Örebro om 2 veckor!
    Lycka till med er flytt!! Kram

    SvaraRadera