söndag 25 mars 2012

En dimmig start i svinottan

I morse ringde klockan 06 men i huvudet var den 05.....07 var det samling för Eriks fotbollslag för karavantransport till Lerum Cup i fotboll. Rakt in i dimman kan man säga utan att överdriva. Men jag var rustad med långkalsonger, dunjacka och pälsfodrade vinterkängor. Dessutom två tunna ulltröjor. Och de behövdes, vartenda plagg. Efter en kylslagen tillställning förra söndagen sa min kära syster 'Det är långkalsonger och dunjacka som gäller ända in i maj. Det vet du väl!' En del hade inte alls fattat hur kylslaget det var i dag på morgonen och kom med tunn skinnjacka och T-shirt under....

Kaffe, varm choklad, mackor och bulle fanns också med.

Vid 09.30 hade solen tryckt undan dimman och det blev en superfin förmiddag.

Killarna spelade formidabel fotboll. Erik stod i mål en match och gjorde det riktigt bra. Tyvärr blev det uddamålsförlust i den matchen. Det blev seger i de två andra matcherna.

Efter denna fotbollsförmiddag blev det en kopp kaffe och en god Birgit-bulle på altanen, lite plantering av vårblommor, lunch, innebandyspel utanför huset och en tupplur för Alfred innan vi påbörjade dagens nästa uppdrag. 3 timmar i innebandycafét. Det blev till slut nästan 4 timmar innan vi fick stängt - dessutom för säsongen.

Nu finns det inte mycket krafter kvar hos någon förutom hos Nora som är och tränar. Killarna ligger utslagna i varsin soffa.

Om någon undrar. NEJ. Alfred var inte med i Lerum i morse. Jag är evinnerligt tacksam över att ha en (pengasugen) barnvakt i huset. Alfred hörde av sig 09 i morse (ny tid), så denna gång fick tom barnvakten sovmorgon. Tack söta Nora.
In i dimman....
Blå himmel och sol. 
Duktiga & glada P01:or
Några små sötnosar i vår gräsmatta

En till sötnos. Testar nya klubban.

Vårfint på altanen.....
......och på trappan
Och så är han i en sporthall igen. Nu med sin nya klubba:) Denna gång nästan 4 timmar. Skötte sig fint med några små mutor och  dessutom hade jag finfin hjälp av söta tjejer som passade Alfred åt mig en lång stund. Tack Kajsa, Lovisa, Cissi & Tova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar