tisdag 29 september 2009

Golfpremiär även för barnen

Nu har även barnen spelat sina första hål på riktig golfbana. Patrik gick 4 hål med dem, medan jag gick min andra 9-hålsrunda (19 slag bättre än förra vändan!). Barnen tyckte att det var riktigt kul och hade fått till några långa fina slag och bra puttar.

Nöjda for vi hem med andan i halsen i mörkret i går kväll - man slutar aldrig att förvånas över ljuslösa fordon på motorväg där hastigheterna ligger på 90-100 km/h. Lastbilar utan ljus dyker upp framför bilen som stora vålnader på några meters avstånd och känns totalt livsfarliga för oss. Så finns det också de som inte verkar ett dugg rädda om livhanken, eller vad sägs om en hel indisk familj, inklusive bebis i famnen på motorcykel på motorvägen i mörkret.

Mörkret har åtminstonde den fördelen att det döljer alla pissande indier efter vägkanterna. Oräknerliga i går vid färden till golfbanan. Har lite svårt att förstå logiken i prydhet här; långkjol under sarin så att man inte riskerar att visa minsta del av benen, medan magen kan vara hur bar som helst och männen som slänger ut sina ädlare delar överallt för att uträtta behov, gärna mitt i gatan om nöden tränger på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar