måndag 7 juni 2010

Bara partaj......

I Torsdags kväll firade svensktjejerna i Palm Meadows av tre av våra vänner som flyttar hem. Jättetrevlig kväll även om orsaken är sorglig. Var på hotell Züri's italienska restaurang.

I fredags var det killarnas tur att ta med Johan ut på cruising (internt skämt som innebär att knö in alla i en Toyota Inova och fara runt med stopp på nåt vattenhål på vägen) och middag på HardRock.

I lördags var det dags för en jättekul avskedsfest hos Mia&Johan. Nästan barnfri dessutom för vår del. Nora tog hand om Alfred hemma och jag gjorde enbart en liten matningsinsats under kvällen.
Festen började med paketleken och den fick en helt ny dimension då vi alla insåg att det var svenska delikata förnödenheter i paketen. Två ickesvenska par rycktes snabbt med i ivern att få tag på lingonsylten, Marabou Scheizernöt och flingsaltet mm. Patrik och jag missade just stora lingonsyltburken & chokladkakan i sista kastet till Toby, som nog varken smakat det ena eller andra förut, men förstod att det var =guldstatus. Kvällens skatter för vår del blev i alla fall flingsalt (det slet jag hårt för), beanaisesås & hallonkräm.

Gårdagens nationaldag firades på Oberoi hotell med brunch. Gott som alltid men det var en aningen avslagen brunch då flera av deltagarna hade en sen fest i kroppen..............

Jakob, Linnéa & Alfred på brunch i blått&gult dagen till ära

Nu är det färdigpartat och dags att packa istället☺

4 kommentarer:

  1. Längtar efter att se den lille "live"! Vad han är lik Nora! Kram från moster!

    SvaraRadera
  2. Moster - Alfred längtar efter dig också (fast det vet han inte än :) Det syns inte så bra, men han har på sig Noras (gamla) gula flodhästbody från Mexx och då bli han ännu mer lik henne. Kram. Vi syns på fredag!!!!!:):):)♥

    SvaraRadera
  3. Nu har ni varit borta länge.. =) Ser fram emot att träffa er när ni kommer hem. Kram Ulrika

    SvaraRadera
  4. Ulrika - Alldeles för länge. Lite drygt 10 månader! Vi syns snart. Kram

    SvaraRadera