måndag 21 juni 2010

Kul med kusiner på besök

Alfred & Ebba
Alfred & Maja

Nora 3 månader
Gick igenom ett par lådor som jag i stort sett slängde ner saker i innan vi åkte tillbaka till Indien i Augusti. Plötsligt låg kortet på Nora, 3 månader, framför näsan på mig. Höll upp det bredvid Alfred och det är ju samma bäbis (nästan:)!
(Fotokvalitén är väl inte den bästa för jag har fotat en foto utskrivet på papper men likheten är slående).

6 kommentarer:

  1. Ingen större skillnad. Hade det varit den gamla sortens kameror hade ni kunnat spara massa med film. Nu spelar det ju ingen större roll.
    Kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Hahahaha, så roligt Ulla skriver om att spara film!

    Men jag håller med, tur att det är stor åldersskillnad och dessutom kön, annars kanske de hade blandat ihop passen.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Farmor - Nej nu knäpps det mer kort än någonsin. När de stora var små var det vanliga kort som gällde. Tror vi skaffade första digitalkameran när Erik var ett par år.

    Marianne - Kul att de blev så lika till utseendet. Erik ser ut som en liten bortbyting i jämförelse men jag är helt säker på att han också är min :)

    SvaraRadera
  4. Vad roligt det ska bli att ses nästa vecka. Kram Annika (Holl)

    SvaraRadera
  5. Hej
    Hittade din blogg ifrån Mariannes blogg och tyckte det skulle vara intressant att se vad du skrev ifrån Indien, en plats som facinerar mig. Har lagt till mig som följare av din blogg. Kramisar Kim

    SvaraRadera
  6. Annika - Det ser jag oxå fram emot mycket :) Kram

    Kim - Så trevligt. Välkommen till Melting Pot. Just ny blir det svenska semesterbetraktelser till början av augusti. Därefter nya tag med Indien. Tills dess finns ju en hel del "gammalt" dock om du har tid & Lust. Kram Lena

    SvaraRadera