måndag 25 maj 2009

Golfhelgen på Eagleton...

..klarades av med krage på tröjorna - krav!- och hedern i behåll . Efter flera timmars putt-nötande i lördags var det dags för drivingrange och långa slag, vilket faktiskt gick riktigt bra även för oss nybörjare. Medan Patrik matade iväg det ena långa slaget efter det andra - icke nybörjare - påbörjades vår swingträning framför en stor spegel. Det är så mycket att tänka på med hållning av kropp och klubba vid varje slag att man nästan blir tröttare mentalt än fysiskt. Det är väl förstås inte meningen att man skall tänka så mycket utan bara göra, men dit är det ännu långt för mig. Barnen är mycket mer avslappnade och det är ju inte en nackdel precis. Vi fick i alla fall träff på och iväg de flesta bollar med hygglig längd.
Nora och Erik tyckte att det var jättekul med golf och var duktiga på att ta instruktioner (på engelska) och öva. Inget gnäll utan bara glada miner, trots hettan. Erik var siste man som gav upp på söndag eftermiddag, efter en avslutning med flera fina långa slag. Han hade gärna fortsatt några timmar till och längtar tills nästa gång.

2 kommentarer:

  1. Det hela ser mycket proffsigt ut tycker
    mamma/Ulla/farmor

    SvaraRadera
  2. Farmor hade visst redan kommenterat att ni sag proffsiga ut, tycker vi ocksa!!Kram fran ett ocksa ganska sa svettigt Bönigen, 34 grader.
    Varmaste temp nagonsing mätt i manad maj!
    Kram Ulle

    SvaraRadera