tisdag 19 maj 2009

Matjesill och andra förnödenheter


Många burkar Mästarmatjes har medbringats till Indien av Patrik så nu är nationaldagen räddad. Många av oss svenskar här har åkt hem till Sverige vid midsommar, så vi passar på att fira nationaldagen med midsommarmenyn. Med knytis och gemensamma krafter blir det svenskt sommarkalas på vår terass lördag 6 juni.
Annat trevligt som packades upp var Marabou mjölkchoklad, kexchoklad, sladdar och grenkontakter (efterlängtat), myggmedel, vaxduk, soltak/segel, möbeltassar (mycket efterlängtat - skrapande stolar mot marmorgolv skär i öronen), div. läkemedel, kaviar, små plastpåsar på rulle som är omöjliga att få tag på här, hårfön (på beställning av Nora), DVD spelare till bilen för de långa bilfärderna, Sverigeklistermäsrken till bilen, ballonger och serpentiner i blågult..............mm. OCH en påse med presenter från våra kära vänner hemma. Barnen blev så glada för godis, Hubbabubba och flugpiskor från Linnéa, Lovisa och William och jag blev så glad för finaste terassdekorationen. Tack gulliga Camilla för den. Bild kommer så snart den är på plats.
Så är vi också väldigt glada att ha pappa/Patrik hemma igen!

1 kommentar:

  1. Om inte flugpiskorna gör hela jobbet såg jag idag en elektrisk apparat för att lindra myggbett. Bite relife, finns på www.resklar.se. Något suspekt design.
    /C

    SvaraRadera