söndag 31 maj 2009

Mors dag

är det ju de flesta dagar här i Indien enligt övriga familjemedlemmar, så inget särskilt fokus på mig idag utan snarare på att rädda regnskog (fast Nora har skrivit en söt hälsning till mig på sin blogg - tack gullunge!).
På Indus ÄLSKAR man projekt och helst sådana som skall genomföras på fritid och över helger med redovisning på måndagar. I torsdags kom man tydligen på i skolan att detta "rädda nåt" projekt inte skulle hinnas med på skoltid utan praktiskt nog kunde genomföras hemmavid. Alltså har halva dagen gått åt (för Nora och mig) till att göra en poster (kampanj) om "When did You last save a tree?".
Som tur var kom Stefan och Claes, VOLVO kollegor till Patrik från Göteborg, på besök och piggade upp dagen. På schemat stod kaffe och kanelbullar på terassen, lunch på clubhuset, ytterligare några timmar med kylda drycker på terassen (dock inte för oss som arbetade hårt med regnskogen) och god middag med monsunregnsgrillad oxfilé och potatisgratin, som fick sin slutliga finish i den underliga mikro-kombi-ugnen med bra resultat. Till detta fixade Nora jättegod guacamole.

Kvällen avslutades med mer spänning än väntat med slutet på Paris-tennis matchen mellan Robin Söderling och Raphael Nadal, vilken ju slutade med härlig svensk seger.

Glömde visst att vi har haft snickarna här idag också för att sätta upp lite tavlor och skruva upp krokar i terasstaket. Man kan väl sammanfatta det hela med att en cm upp eller ner inte är så noga och det som inte kan skruvas i, bankas i. Om än med stukad krok, så sitter den fina terassdekorationen från Camilla på plats och den passar så bra så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar