lördag 2 maj 2009

Internet har flyttat in i vårt hus

Äntligen har vi kontakt med omvärlden igen. Internetmannen har varit här och dragit kablar i träden och borrat lite hål här och var in i huset och vips (eller nästan i alla fall), så funkar det. Först kom i-netmannen med en snickare som fösökte göra ett hål genom våra 30 cm tjocka betongväggar med en metallpinne (typ armeringsjärn). Med full kraft drog han ett slag mot metallpinnen med en slägga, men det gick givetvis inte. Dessutom försökte han med detta från insidan så att alla andra kontakter (och det är som bekant många) var i stor fara. Patrik påpekade att en slagborr kunde vara ett bättre alternativ. De försvann ett par timmar och sedan kom de tillbaka med en borr. Vår maid vara ganska upprörd över hur mycket oreda de ställde till med efter att hon hade städat. Nu kan vi i alla fall skypa igen, så alla ni som har gjort tröstlösa försök, fortsätt, så svarar vi.
Vi har en maid, Anapoorna, som är hos oss 6-7 timmar om dagen, 6 dagar/vecka. Det är en underlig känsla att ha någon i huset som städar och fixar hela dagarna. Hon är rar,omtänksam och pålitlig och hon städar bra. När jag är hemma får jag inte göra nåt. Hon säger "Madam rest, I work", "Madam happy, I happy", men tvätten är min!
Barnen har tagit skolfoto denna vecka. Uppklädda i sina formella uniformer tog även jag en bild innan de åkte iväg.

3 kommentarer:

  1. Vilka fina barn!Ganska olika de vi brukar se! Kul att äntligen kunna skypa. Vi hörs å det snaraste!
    /C

    SvaraRadera
  2. Vad stiliga barnen är.
    tycker farmor

    SvaraRadera
  3. Hm! Hur går detta för Nora som är så klädmedveten att alltid bära likadana kläder. Men de är såååå söta... och vilket underbart hus. Nora måste vara prinsessan och erik prinssen.....vilket innebär att du Lena är drottningen och Patrik kungen. Kör förbi ert hus ibland i Lindome och det ser så välmående ut i vårsolen. Kram Mia

    SvaraRadera