måndag 31 augusti 2009

Hard Rock café Bengaluru

I lördags var jag och barnen på Hard Rock café här i Bangalore och det var en upplevelse på fler än ett sätt. Vi var dagens första gäster och våra blonda barn drog till sig stor uppmärksamhet. Flera servitörer/servitriser gjorde sig ärende till vårt bord, och vi fick fantastiskt bra service. Nora blev fotograferad framför en Elvis-skjorta av en av servitörerna, som sa till Nora att det kortet skulle han visa sin farfar. Erik blev "jagad" av en servitris som ville ha en puss på kinden, vilket Erik inte var så pigg på och han klarade sig efter viss möda.
I början här i Indien var barnen ganska känsliga för alla blickar, men de har vant sig och kommenterar det nästan aldrig. Idag blev det kanske lite i överkant, men sammantaget var det ett roligt restaurangbesök med god mat.

En annan sak som slår en när man sitter på Hard Rock café är de enorma kontrasterna mellan inne och ute. Om man bara ser till interiören, så kunde vi lika gärna ha suttit på vilket
Hard Rock café som helst i världen, men så tittar man ut på den överfulla gatan, med överfulla bussar, smuts och avgaser och inser var man faktiskt befinner sig. Det var Nora som gjorde den reflektionen. Klok tjej.

1 kommentar: