onsdag 26 augusti 2009

Saknar ni inlägg.....

... så beror det helt enkelt på att vardagen har gjort sitt intåg och då händer inte så mycket spännande att förtälja. För barnen ser vardagarna ganska lika ut. Upp 06.45 (senast), på med uniform eller sportklädseln, frukost, buss till skolan, lång skoldag, buss eller (oftast) bil hem, läxor, lite TV/dator och sen i säng vid 20.30. Den enda som har lite varierade dagar är ju jag, förutom att även jag alltid går upp med övriga familjen och stressar på barnen. Hur många gånger kan man tex. gå upp och ner utan att borsta tänderna eller ta med sig sina grön/vinröda lycra strumpor som skall på varje dag (varje barn har ca 10 par tack och lov för det materialet är inte fotvänligt), eller glömma borsta håret mm mm? Nora är ju dessutom lite av en drömmare, så en liten yoghurt tar minst en kvart. Oftast lämnar de huset när de ser bussen komma.

I dag har jag varit på en liten svensklunch inne i stan. Trevligt och gott. På menyn fanns Astrid´s cheesecake. Undrar hur den har fått sitt namn. Skall fråga nästa gång.

Erik är förresten frisk och friskskriven av en läkare och tillbaka i skolan, så nu hoppas vi att det snart är en ände på sjukdomskarusellen. Familjen med svininfluensa har tack och lov tillfrisknat så nu börjar det se ljust ut.

Patrik är i Thailand på "årets" möte och han har fått en lite delikat uppgift att försöka hitta en kaffemaskin där, för sådana är det sannerligen ont om här.

Det pågår Ganesh (elefantguden) festligheter här nu och när de är klara med firandet så dränker indierna de neonfärgade gudssymbolerna i sjöar och vattendrag. Myndigheterna vill undvika föroreningar och vill att de dränkts i tunnor i stället. Dessa Ganeshor finns lite varstans. Vi har en liten i bokhyllan (som inte skall dränkas).

Så var det då meningen att jag skulle ha illustrerat detta inlägg med lite bilder från mobilen, men se tekniken är inte på min sida, så det får bli lite senare när jag har bråkat färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar