torsdag 20 augusti 2009

Sjukdomar, sjukdomar, sjukdomar.........

Jag tror att det stämmer det jag skrev innan vi åkte hem om alla farsoter som kommer i spåren av monsunen. Nu är Erik hemma sjuk igen! Lätt feber och hosta. Svininfluensa har drabbat en svensk grannfamilj och läkarna här tror att smittkällan måste ha funnits på flyget hit. Nu får vi andra vänta och se....och hoppas. Ingen av de övriga svenska familjerna har dock varit skonad från sjukdom utan alla har varit/är drabbade av alla möjliga åkommor; låg feber, hög feber, feber till och från, magproblem, hosta, snuva, huvudvärk, halsfluss, svinkoppor........................ Ett klockrent råd är att hålla sig från Indien i monsuntider om man kan.

3 kommentarer:

  1. later jobbigt, men som en liten tröst kanske är det mycket förkylningar ich feber här ocksa, samtidigt som vi har 30-35 grader varmt. Ibland tror jag allt att med det här vödret som gar upp och ner ena dagen 11 grader andra dagen 30 gör att kroppen inte riktigt hinner med. Just nu ligger Linne med 40 graders feber och bara sover.
    Hoppas snart att det blir bättre!Hur länge haller monsuntiden pa?
    Gissa vilken överraskning jag fick i tisdags när en mycket alert dam spatserade in pa jobbet och fragde efter mig. Johans mamma!
    Det var ju inte igar precis och jag kände inte igen henne.
    Sicken överraskning! Maste rusa till jobbet, skriver mer en annan gang!
    Kram pa er alla 4!
    Ulle m familj

    SvaraRadera
  2. Hej familjen. Här kommer en hälsning från ett höstigt Lindome. Vi har sänt kineserna till Shanghai och här är bara vi gamlingar kvar och driver runt. Det roligaste som är nu är att titta på Anna Anka på tv, det säger visserligen inte så lite... För övrigt så har vi klarat oss från svininfluensan, visserligen trodde Janne att han skulle döden dö i förra veckan när han var lite snuvig, men, han lever fortfarande...Vår lille Jonathan har åkt på kärlekssemester till Malaga i dag (tillsammans med sin Sara, Anna sliter i Strömsholm med sina hästar, Niclas strider i den svenska djungeln, bara lite ormar och ödlor..., och själv sitter jag hemma och läser och äter chokladpraliner. Precis som det ska vara... Många hälsningar från tanten i huset bredvid, här kommer Jan.

    Tjena Woodrows, how is? Missed you at the race and we should have taken some pictures of the gang but I did not and I don´t know if somebody else did.

    Fick släppa Pantern i år med 1 min o 23 sek men 6 dgr träning /vecka skall ju ge lite försprång mot 3. Det är bara o komma igen.

    Vi var 18 st som åkte upp denna gång, görkul, en fick ställa in pga förkylning men annars gick det bra för alla.

    Ha det gott & jogga på el simma i pölen.

    SvaraRadera
  3. Hej familjen. Här i Lindome är det nu grått och tråkigt, riktig höst. Vi har för oss att det i morgon, 17:e, är någon som fyller jämt och vill gärna gratulera till detta. Ha en härlig dag hälsar Agneta och Jan

    SvaraRadera