fredag 21 augusti 2009

Hur kan nåt som är så lätt bli så svårt?

Fick ett lätt vansinnesutbrott idag. Hade bett chauffören åka till posten med ett paket jag OMSORGSFULLT hade packat in. Brunt papper och massa tejp. Prydlig och tydlig adress. Santhosh ringde från posten för de ville veta innehåll och värde. Inga problem. Sen kom S hem igen med paketet 10 min senare! " They refused the parcel mam. Not properly packed" . De vägrade alltså att ta emot paketet och dessutom skulle de ha en skriftlig innehållsdeklaration!
#!(%¤!!!"#%%&&/!!!88¤¤ får symbolisera de fina ord som jag utsatte stackats S för över detta lands byråkratiska idioti. Fick höra av Mia att det är minst 7 papper som skall fyllas i på posten och om man har riktig tur måste man ta en dust med managern också innan de accepterar sättet man packat på. Ser fram emot ett personligt besök på postkontoret. Mia föreslog att vi skulle filma eländet så att ni får se hur det är, men det kan nog vara förenat med viss risk. Bäst att avstå.

1 kommentar:

  1. Man måste ju verkligen öva på sitt tålamod. Du kommer vara hur cool som helst när ni kommer hem om 3 år. Kram Annika H

    SvaraRadera