fredag 18 februari 2011

Vi har slagit av på takten

Efter två intensiva veckor var det dags att slå av lite på takten inför lördagens kommande hemresa för vår gästfamilj. Vi kan ju inte skicka hem dem alldeles trötta!

Medan jag gick iväg på ett träningspass där det åktes fiktiva skridskor & skidor på papptallrikar (den tekniken få jag beskriva någon annan gång, men det känns i lår & rumpa idag:) gjorde sig familjen A redo för en pooldag/"ta-hand-om-mammor-dag" med manikyr, pedikyr, trådning av ögonbryn och 60 min underbar aroma ansiktsbehandling/ansiktsmassage. Efter den ansiktsbehandlingen känner man sig helt groggy och har verkligen lust att sova en stund. Otroligt avslappnande.

Idag skall L & L följa med våra barn till skolan en halvdag. C & jag satsar på en pooldag tillsammans med småkillarna och så blir det indisk vegetarisk lunch här hemma som Anthu skall laga.

Patrik pratade igår med sin mamma & Anders, som då befann sig på en flodbåt i Backwater i Kerala. De hade det enligt rapport mycket bra och avslappnande med god mat och 4 båtpersonal som passade upp på bara dem. Sådant skulle man ju lätt kunna vänja sig vid......tur att det bara är ett dygn på den flodbåten:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar