onsdag 24 augusti 2011

Sniglar rör sig fortare

Veckan har varit seg och lite extra vardagstung. Jag har skrivit om inlägget 10 gånger, men nej, det blir inte bra, så jag piggar upp med några söta killar istället (och en hög med fotbollskläder som kom till slut).



Just nu är det bara "Ee-iK" som gäller! Alfred hämtar Eriks keps och vill ha den på sig trots att den faller ner så att han inte ser nåt när han går. I går skulle vi just gå - hela vägen upp till Åsa för att lämna lite saker, men då kom ju Erik farande på sparken och då ville inte Alfred gå ett steg till. Han ville åka med och så blev det.

Annars är det ganska kul att gå på promenad med Alfred. I går stannade han på andra sidan vägen mitt emot vakterna vid klubben och började ropa till dem för att få deras uppmärksamhet. När den var fångad så började han med små skutt (han hoppar lite roligt) så att de vek sig av skratt. Det satt en tandlös gammal gumma (trädgårdsarbetare) på gräset alldeles bakom oss. Även hon skrattade och visade alla sina icke-tänder:)

Det är mycket voff på hundar också, men det kan nog ibland vara lite svårt för A att veta vad som är en hund. Tidigare i veckan när vi gick samma sträcka så gick Alfred fram till en indisk elefant i terrakotta som står i en trädgård nära gångvägen och sa VOFF!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar