söndag 14 augusti 2011

Långhelg

I morgon firar Indien Independence day. Det är 64 år sedan (1947) Inden blev ett fritt land.

Det är Government holiday för många, men icke för våra barn i vanlig ordning. Fast i år blir det inget skolk. Både 2009 och 2010 valde vi att inte skicka barnen till skolan då 15 augusti inföll på en lördag respektive söndag. Nu är vi överens om att de skall gå i morgon. Det är måndag och det är kort dag, ca 2 timmar, och de får åka bil till och från skolan. Det skall hissas flaggor och hållas tal i all oändlighet (man firar även Koreas Independence day). Lite synd om barnen är det allt.

Patrik är ledig i morgon och passar på att ta en golfrunda, vilket VI även gjorde idag. På MITT initiativ. Riktigt kul. Det gick faktiskt helt Ok för mig och bra för P i vanlig ordning. Roligt att gå tillsammans. Nora var barnvakt åt Alfie.

Hon har fått "jobba" flitigt i helgen då det barnvaktades även i går kväll åt både Alfred & twinsen F, då vi vuxna var på trevlig middag hos ett par i sparkcykelgänget. Vi mjukstartade hösten med att ta oss dit till fots och sedan stanna på en plats hela kvällen.

För övrigt så badas det flitigt nu förtiden. Alfred älskar att guppa runt i vattnet med sina runda armringar. Han trampar vatten och tar sig framåt. I dag såg han så söt ut när han härmade mig när jag sträckte ut benen framåt i vattnet och flöt. Då gjorde han genast likadant, men ringarna vill tippa honom tillbaka så han fick kämpa lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar