måndag 28 december 2009

Bannerghatta National Park

National Holiday - of course . Vi var inte precis ensamma och kommersen var i full gång överallt. Inrökta blev vi också av alla eldar för majsrostning. Vi skippade Zoo delen och satsade istället på en Grand Safari och placerades i gröna gallerbussar. De som fyllde bussarna var noga med att vi skulle få sitta bra och höll de främsta platserna åt oss. Snällt tänkte vi, men kom sedan på, när de började rycka i Ericas kamera, att de räknade med en del ersättning för fotohjälpen. Fotomannen fick efter avslutad färd 20 rs av Erica, men det var han uppenbart missnöjd med och sa "give me 100" NOT!
Här sitter vi inne i björnslussen. De olika delarna av parken var avstängda med slussar för att förhindra stora rymmare.
Trött kisse.
Tvättar tassarna precis som Astrid! Glada busspassagerare. Vår chaufför satt inklämd någonstans långt bak i bussen. Undrar hur mycket han såg?
Lurvig nalle mitt på vägen!

5 kommentarer:

  1. Vad kul att Nora har innebandy overallen på sig!!

    SvaraRadera
  2. Vad snabb du är på att få in inlägg! Har inte riktigt kommit igång själv. Har gått och masat här hemma mest hela dagen. Lite tvättande har det i och för sig blivit. Ni verkar ha haft en trång men bra dag. Guidegubben i bussen har vi nog alla råkat ut för! Vi ses! Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Hej Linnéa! Idag var det lite svalt så i dag passade det bra att ha innebandytröjan. Nora tar de chanser hon får. Gillar den! Kram♥

    Åsa - Misstänkte väl att det var någon komplott mot ljushyade turister! Fick ni också sitta längst fram? Kram tillbaka.

    SvaraRadera
  4. Fy så irriterande det är med såna där som tvingar en att låta dem göra en tjänst så att de ska få dricks - och sedan har mage att kräva mer än man har lust att ge. Sådana finns det gott om här också.

    Vid flygplatsen kommer de gärna och ska "hjälpa till att packa in bagaget i bilen". Och rycker så klart åt sig väskorna. Klas blev så sur en gång att han tvingade gubben att lägga in kassen med sprit i bilen också. Vilket är riktigt HEMSKT för folk här, alkohol är så förbjudet att det är farligt att hålla i en kasse med flaskor. Men Klas blev så sur på detta ryckande att om hans ville ha pengar så fick han minsann göra hela jobbet. Samtidigt är det så klart fattiga människor som behöver pengarna, men det är bättre om man själv får välja att låta dem göra en tjänsten. Nå ja.

    GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!
    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Det är samma resarvat som vi åkte till för ca. månader sedan ... :)

    Vi fick också sitta längst fram :)

    SvaraRadera