måndag 21 december 2009

Viktig upplysning

Bebiskoll hos läkaren idag. (Allt bra med bebben!).
Bokade förlossningen idag till 23/2. Det låter knasigt - vet - men det är så man gör här. Sen är det inte så noga om det blir före eller efter det datumet. Misstänker att bokningen har att göra med att de vill ha in förskottsbetalningen. Hur som helst så förses man med en liten bunt papper i samband med bokningen och sist av all information i denna pappersbunt kan man läsa i förstorad fetstil det viktigaste av allt:

Note: The clothes that you buy for your baby should be new born size not 0-3 months

?

7 kommentarer:

  1. Jag är så fascinerad av det där med att man bokar ett förlossningsdatum.

    Haha. Ja, vad sjutton menar de med klädstorleken ..? :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det är ett bättre sjukhus än doktor Chandra : )

    SvaraRadera
  3. Anna - Ja, jag funderar själv lite över skillnaden mellan 0 månader och nyfödd :)

    Karlavagnen - Visst ät dom ☺ - man får alltid sån där extra viktig helt uppenbar info här. I går i en affär visades en tröja på en skyltdocka och den samma låg på en hylla precis bredvid. Helt uppenbart, men mannen i affären kände sig ändå tvungen att påpeka tre gånger att det var samma tröja som visades på skyltdockan, vilket vi själva givetvis hade sett omgående. Jag undrar ibland om de tror att man är dum? eller så är de tvärtom helt förprogrammerade om vad som skall sägas och kan inte själva se att det är överflödig info. Liknande händer hela tiden.

    Marianne - Japp, snäppet bättre........(Det är en riktigt fin klinik uppbyggd på amerikansk standard, men det typiskt indiska slår ju givetvis igenom med sin charm :)

    SvaraRadera
  4. Vill skicka en hälsning så här i juletid. Jag hoppas att ni får en RIKTIGT GOD JUL!

    Stora julkramar!

    SvaraRadera
  5. Kikar in för att önska en riktigt god jul!

    SvaraRadera
  6. Perfekt att få ett datum, det gillar vi svenskar som är vana att planera allt vi gör... Synd att man vet bättre och får lägga till/dra ifrån x antal veckor. Lustigt med storlekarna:)
    Kram Jeanette

    SvaraRadera