torsdag 31 december 2009

"The lion roars no more"

Såhär på årets sista dag kan det kanske passa med årets sista tidningsrapport. Utan att överdriva det minsta kan man säga att skådespelaren Vishnuvardhans död dominerar tidningssidorna totalt. Här går även vissa fans så långt att de tar sitt eget liv. Obegripligt med denna ikonstatus.

För övrigt kan man läsa dessa numera bekanta rader om svininfluensavaccinet:

"India will reciece its first batch of H1N1 swine flu vaccine from Sanofi Pasteur by the end of January. But does India at all need a vaccine to combat H1N1? And will these vaccines that have primarily tested in foreign shores, be safe for indians?....................On it´s part, Sanofi is all set to start bridging trials of its candidate vaccine in India to confirm that the vaccine when used on Indians will be safe and not cause paralysis and urticaria"

Det är en viss skillnad mellan just biverkningarna förlamning och klåda........
Och om man är rädd för de mindre biverkningarna så kanske man i alla fall skall låta bli att vaccinera detta uppenbart speciella folk eftersom var och varannan har känt sig lite sjuka efter sprutan därhemma och man undrar just vilken panik det skulle skapa här?

Med detta önskar hela familjen er alla

ett riktigt GOTT NYTT 2010♥

10 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till er alla och hoppas att du kommer att blogga lika flitigt under 2010. kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Det lovar jag! GOTT NYTT ÅR - Kram Lena o co.

    SvaraRadera
  3. GOTT NYTT ÅR !!!!
    önskar LAS, LL, TA, AL, MKG, SH, MH och MFo.

    SvaraRadera
  4. Hej kära kollegor!Tack detsamma. Så det är ni som jobbar idag:) Hoppas att ni hade trevliga nyårsfiranden hemma i kylan. Vi åker till Kerala i morgon för några dagars badsemester.
    Sköt om er! Saknar er! Hälsa de andra!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  5. Hej på er! Gott nytt år!! Roligt att läsa eran blogg.. bra Nora gör reklam för Lindome IBK med sin tröja.. här i Lindome njuter vi av jullledighet.. Lars och barnen har åkt skridskor i Barnsjön i dag.. populärt! Nu väntar Gothia cup i Innebandy på Elise och så blir det julfest på norske sjömannskirken 6/1! Nu har vi vilat, slappat klart..
    Har haft besök av venner som bor i Spanien.. och dottern undrade hur man kunde bo i ett land som det var så kaldt??
    Ha det bra
    skall koppla opp skype snart igen..
    kram från Rita med fam

    SvaraRadera
  6. Gott 2010!!! Hoppas ni alla har fått lite välförtjänt jul och nyårsledigt! Nu är det snart dags för dig Lena att käka kolhydrater och ladda för utsatt datum -23 feb:)
    Tänkte på Patrik idag, såg Rosa Panterns bil i Delsjön idag (-10 grader) -hur går det med springandet?
    Kram fam Wångstedt

    SvaraRadera
  7. Med tanke på att min höst har varit just VACCINERING - och M undrar om jag har provision på vaccinet, med tanke på min vaccinationskampanj, är det mycket kul att läsa lite internationella kommentarer och inställningar.

    GOTT NYTT ÅR! Ni är saknade här hemma.
    Kram
    Camilla

    SvaraRadera
  8. Rita - Kul att höra från dig. Låter som att ni trivs i vintervädret som intagit Lindome. Härligt att ni känner er utvilade. Det är inte ofta innebandytröjan är på pga värmen, men Nora saknar innebandyn! Hon skall börja spela landhockey nu efter jullovet i skolan och ser fram emot det. Vill hålla igång klubbtekniken inför återkomsten till LIBK om ett par år... Kram på er!

    Fam. Wångstedt - Jag kolhydratladdar för fullt. Tror det här landet är gjort av kolhydrater! Blir inte mycket träning för mig nu, men så snart bebis är på utsidan blir det ingen pardon. Patrik har haft en ganska lång träningssvacka, men tänker också rycka upp sig nu. Pantern är väl i sitt esse nu i snön. Vet att han gillar det. Det blev en del löpturer med stavar på golfbanan i snön förra året.
    God fortsättning och kram till er alla!

    Vanilla - Kan du komma hit och kampanja också? Tror du vet mer om vaccinets verkan än de flesta hälsonissar i det här landet. Det finns husrum här!
    Kramar till er alla. Saknar er också♥

    SvaraRadera
  9. Ett riktigt Gott Nytt pa er allihopa och hoppas det blir lika fullt av upplevelser som förra aret.Kram pa er allihopa!
    Ulle m familj

    SvaraRadera
  10. Ulle - Gott Nytt År till er också! Kram♥

    SvaraRadera