lördag 12 december 2009

Indus annual Sports Day för PYP

Vacker syn skolan. Alla elevers nationsflaggor vajade (fast det gör de i och för sig varje dag på skolan) och vädret var soligt och ganska varmt, när den årliga sportdagen för låg och mellanstadiet (PYP) hölls igår. Nora hade kavlificerat sig för final på 200 m och för Hercules stafettlag, 4x100 m, efter försök i torsdags. Erik hade kvalificerat sig för längdhoppsfinal och för Pegasus stafettlag på 4x50m, efter försök i onsdags. Hercules (blå) och Pegasus (grön) är barnens hustillhörigheter och parallellt med tävlingarna pågick en hustävling som i år vanns av gula Phoenix med flest poäng=segrare i de olika grenarna.Dagens program startade med drill som övats i veckor. Hann precis få en glimt av grade 5:s framträdande. Dessvärre missade vi grade 3, då vi var lite sena och skolan givetvis hade startat dagen I TID.

Erik mitt i första hoppet. Han tror att han kom 5:a.

Nora på upploppet på 200 m, där hon slutade 5:a. Väl kämpat!

Start för stafetten. Noras lag kom på 4:e plats. En tjej i hennes lag tog en liten joggingtur på andrasträckan.

Erik springer andrasträckan i sin stafett. Full fart. Eriks lag Pegasus kom på 3:e plats.