måndag 14 december 2009

"No working" eller Film City

I går åkte vi, tillsammans med familjen Åkerblom, på utflykt till Innovative Film City, en sorts äventyrspark en bit söder om Bangalore. Det blev en trevlig dag, trots en trög start med ett "no working" miniland. Efter en stund hittades fyrhjulingar att köra, bollkastning, vattensprutning, spökhus (där sällskapet vände efter en kort sväng - för läskigt), Mc Donalds, badland, rullskriskoåkning, dinosauriepark, fossilmuseum, spegelhus, gocart (med bilar som kunde köras i 10 km/h) och ett litet mini Liseberg med diverse åkattraktioner. För detta betalades ca 100 SEK/person i inträde. Varför jag behövde betala har jag ingen aning om? Nora och Moa i Dinosaurieparken.

Bergbanan var holländsk och tillverkad 2008. Patrik kollade innan han satte sig i vagnen.

Om man är indier badar man i gärna i poolen med kläderna på.
Vissa åkte lite fortare än andra. Mannen med de vita byxorna var bambi på hal is, men han gav inte upp utan kasade runt varv efter varv med ett krampaktigt tag i sargen. Mannen i vit tröja skulle stajla och åkte på ett ben både bakåt och framåt, dansade och stod i.

Race mellan Nora och Claes och Erik och Patrik.

4 kommentarer:

  1. Hahaha, va? Du fick alltså inte göra någonting? Fick du titta på åtminstone?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, tänka sig, det verkade vara tillåtet. Kram

    SvaraRadera
  3. Hahahaha, rullskridskoåkarna var ena riktiga hejare med andra ord!

    Hur är det med säkerheten egentligen? Jag skulle nog också kolla en a två ggr innan jag satte mig i en vagn...

    SvaraRadera
  4. När det gällde rullskridskobanan hade de cykelhjälmar i SMALL (till alla) att låna ut. För liten tom för 8-åringens huvud. "Only size mam". Tur att sargen var vadderad annars hade nog mannen med de vita byxorna svävat i livsfara, för han slog huvudet i sargen mer än en gång. Utan hjälm som synes./Lena

    SvaraRadera