måndag 11 januari 2010

Och så lite saker som vi inte lyckats med

* Ladda TATA Sky kortet (TV) med pengar via internet. Inga av våra betalkort verkade betrodda. Vi har ägnat timmar åt detta i helgen, både på internet och så har Patrik haft intressanta diskussioner med TATA Sky i telefonen. Slutade med att chauffören fick åka och betala kontant någonstans, så efter mycket frustration fungerar det, men jag märker ingen direkt skillnad trots att vi uppgraderat till något annat paket. Har förmodligen bara fått fler Bollywoodkanaler.
TATA i telefonen och på datorn. Frustrerad man..........

* Få hit en TV gubbe med en digitalbox för kabel TV (ett annat system) för att få nya TV:n att fungera i Eriks rum. Han har förvisso varit här två gånger i helgen, men utan den utlovade boxen. Får se om det blir ordning på det idag - kanske....

* Få hit en rörläggare med rätt verktyg för att dra åt en kran i gästrummet som någon annan(?) rörläggare lämnat lös. Kanske kommer han också idag.

* Spela golf. Patrik och Thomas åkte iväg tidigt söndag morgon, men det visade sig att det var medlemstävling på golfbanan, så det var bara att vända hem igen.

*Få iordning på Eriks mage, som börjat bråka igen. Varit hos läkaren i dag och nu har han fått en 5-dagars antibiotikakur. Innan den kan påbörjas måste han prestera ett prov, vilket inte mottogs med några hurrarrop precis. Åter i morgon för besked om vad det är för skräp han drabbats av.

3 kommentarer:

  1. Vad jobbigt med den krånglande magen. Hoppas att det löser sig. Oj, vilket ordval. Förlåt! Inte meningen! :o

    SvaraRadera
  2. Idag emottogs årets första julkort. Tack!
    /C

    SvaraRadera
  3. Anna - Helt rätt ordval skulle jag nog säga :))

    C - Härligt! Mycket klippande och klistrande. Hade varit synd om det varit alldeles i onödan. Y hade också fått sitt och ett hade nått Landskrona idag så det verkar fungera till slut. Det skumma är att A&J inte har fått något medan grannarna längre in på samma gata fick sitt för ett bra tag sedan. Vart tar de vägen? Kram på er♥

    SvaraRadera