lördag 16 januari 2010

Stötdämpade tacoskal

Ikväll har vi ätit god tacomiddag tillsammans med familjen E och en kollega till Patrik. Tacomiddag innebär lite pyssel och då menar jag inte grönsakspysslet. 5 butiker måste besökas för att få till rätt ingredienser:

MK Retail inhandlades majs, creme fraiche (typ) och cheddarost i förpackning. Mer av tacovaror fanns inte här, så vi gav oss av till Frosties för att köpa köttfärs. Stannade sedan vid Sorbet för att köpa mjuka tacoskal som de brukar ha. Vidare till Food World för den viktiga tacokryddan och så slutligen lokala grönsaksbutiken på området för tacosås, jalapenio, grönsaker och hårda tacoskal. Brukade vara lite enklare/snabbare med ICA eller COOP.

Ta en liten titt på mängden stötdämpning man hade lyckats få in i de mycket små tacoskalförpackningarna, med de mycket små tacoskalen. Imponerande. Trots dessa goda intentioner var minst hälften av skalen i två delar. Patriks teori är en skakig Ashok Leyland transport över halva Indien.

8 kommentarer:

  1. Oj, oj, oj. Tur att du inte är yrkesarbetande.
    För hur skulle du hinna då ..?

    Hoppas att ni får en mysig helg!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Anna - Tänk i Sverige kan man handla det man behöver till tacos efter en hel dag på jobbet, sådär lite snabbt på väg hem. Här hinner man inte ens yrkesarbeta om man skall äta tacos till middag ;)
    I kväll blir det grillad oxfilé med ungsbakade potatis och grönsaker hemma hos goda vänner. Blir en bra mathelg det här!
    Kram tillbaka och trevlig helg till er också!

    SvaraRadera
  3. Tack för god tacos. Tur att ni även hade mjuka tacosbröd, för annars hade vi nog inte blivit mätta!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Fanns det en papperskil i skalen? Annars kan ju Santa Maria lära ut lite om hur transportsäkra skalen ;-)

    Vi körde Tacos igår, det som behövdes inhandlades, mycket riktigt, på Coop. Efter ridning, städning å soffkuddshandling...

    Kram Y

    SvaraRadera
  5. Nej. Ingen papperskil. Bara massa trasselpapper. Mer papper än skal. Vi kör nog den mjuka linjen i fortsättningen...;)Kram

    SvaraRadera
  6. .......annars blir inte Ekbergarna mätta:)och inte vi heller för den delen.

    SvaraRadera
  7. Hade det varit så besvärligt så hade vår fredags meny snart blivit utbytt!
    Men efter all den mödan smakade det säkert gott.
    /C

    SvaraRadera
  8. C - Egentligen är trixet att bunkra när man hittar eller rättare sagt om man hittar....Kram

    SvaraRadera