söndag 6 mars 2011

OWC Photo competition



I går kväll anordnades OWC Photo competition på Leela Galleria. Man har fått lämna in och tävla med foton i 3 kategorier. Nora deltog med de foton som visas ovan. Det blev inget pris, men Lotusblomman såldes till okänd :) och Anders köpte damen på marknaden. Alla pengar som inbringas går till välgörenhet.

7 kommentarer:

  1. Hej!
    Jätte fina kort!
    Har följt eran blogg ett tag nu. Maken har blivit erbjuden ett jobb i Bangalore & vi funderar pa flytt. Mest oroliga är vi kanske över hälsan. Bangalore verkar vara en stad med manga expats. Kan du/ni rekommendera nagot vi borde tänka pa inför en eventuell flytt. Har bott pa manga ställen utomlands men aldrig i Indien!
    Hälsningar, Lisa

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa,

    Roligt att du följer bloggen:)

    Det man skall vara beredd på är att det är ett totalt annorlunda liv än i Sverige i de allra flesta avseenden. Man kör inte bil själv, man har folk som jobbar åt en i huset; maid, chaufför, allting tar längre tid än man väntar sig och allt är inte lättillgängligt, men nästan allt finns. Hälsan tycker jag inte att ni behöver oroa er för alls (om det nu inte finns något särskilt skäl). Vården är väldigt lättillgänglig, bra och billig. Behöver aldrig vänta eller köa till något. Den effektiva vården är definitivt en av de saker jag kommer att sakna när vi lämnar Bangalore. Alfred är ju född här och det var utmärkt. Minst lika bra som hemma om inte bättre att föda barn här. Tandläkare är lika tillgängligt och billigt.
    Jag rekommenderar att ni åker på en pre-visit om möjligt. Det ger definitivt en liten hint om livet här. Det mesta finns att köpa även om det ibland kan ta lite tid att tex. få ihop en Tacomiddag då man får åka på olika ställen. Det har dock blivit en avsevärd förbättring bara sedan vi kom för 2 år sedan.
    Det är ett fantastiskt äventyr att få vara med om. Inte alltid lätt, men vi har aldrig ångrat oss. Lycka till med beslutet./Hälsningar Lena

    SvaraRadera
  3. Hej Lena!
    Tack ska du ha för ditt snabba svar! Instämmer...en pre-visit är säkert bra sa att man far ett intryck av livet i Bangalore. Verkar vara en interessant stad att bo i. Kan du rekommendera nagot hotell som är bra?
    Hälsningar Lisa

    SvaraRadera
  4. Hej igen. Det beror ju lite på i vilken del av stan ni tänker er att hålla till mest.
    Vi bodde på Pal Meadows Club house/hotell. Det ligger i "vårt område" och vi visste att vi ville bo här då det var ett bra där att lära känna området och nära till hustittande. Leela Palace är VÄLDIGT fint och ligger mer centralt, likaså Royal som ligger nära Leela (finns även ett här i Whitefield som vi bodde på några veckor innan vi fick huset. Helt ok. Inne i stan finns ITC Gardenia som är ganska nytt och fint. Det finns också ett antal Taj hotell i olika delar av stan liksom ett bra Zuri hotell här i Whitefield. Hoppas detta hjälper lite. Lena

    SvaraRadera
  5. Oj ser att texten blev lite konstig. Royal Orchid skall det stå och Palm Meadows.

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Oj det var ju manga alternativ! Vi hittar säkert nagot som passar! Leela Palace verkar ju inte helt fel...tack ska du ha för hjälpen. Ska bli mkt interessant att resa till Bangalore!
    Lisa

    SvaraRadera
  7. Vilka fina bilder! Vad duktig hon är!

    SvaraRadera