tisdag 11 maj 2010

Elskåpsbidrag & tionde fotot

Marianne visar ett elskåp i Kairo så här kommer ett indiskt (om än lite suddigt & fotat med mobilkamera mellan alla gångare) från Commersial Street här i Bangalore. En shoppinggata med en ständig ström av människor som passerar. Skåpet är söderrostat och kablarna kryper ut- Känns ju säkert och bra. Undrar varför alla butiker har en extra bensindriven elgenerator utanför som är på för jämnan?

Från samma Marianne kom också uppmaningen att visa 10:e fotot i bildmappen. Det är från första mappen 2001; en rund 8 månadersbebis hos sin stolta storasyster♥

4 kommentarer:

  1. Men herre-min-gud vilket elskåp!!! Skrämmande! Det skulle vara i USA det. Snacka om stämningar till höger och vänster då!

    Visst är det mysigt att kolla på gamla bilder och samtidigt skrämmande när man ser hur fort tiden går när barnen växer som svampar!

    SvaraRadera
  2. Taina - Det är verkligen helt galet. Folk sniker det när de går. Oftast väldigt trångt på det som skall föreställa trottoar. De flesta elskåp man ser är i det skicket, men så är det ju folk som dör då och då av strömförande ledningar också. Sist jag läste var det en liten flicka som trampade på en när hon lekte i en park. Hon dog på fläcken.

    Vistt är det svårt att förstå att i alla fall Nora snart är tonåring när man ser den lilla tofsflickan.....och Erik den lille runde är lång och ganska smal nu. Snart är Alfred stor också!

    SvaraRadera
  3. Hahaha, ja där har vi den indiska varianten! Ungefär samma höga kvalitet överallt!

    Så fint foto av Erik och Nora!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Marianne - Att det får se ut så! Man blir mörkrädd.
    Tack:) Visst är de söta.
    Kram

    SvaraRadera