lördag 15 maj 2010

Happy holiday

Patrik skrev ett mail i måndags till rektorn för PYP om att Erik åker hem 3 veckor innan skolan slutar. Man vet aldrig vad man skall få för reaktion på den typen av mail trots att rektorn är en förnuftig och mycket trevlig kvinna. Än så länge inte ett knyst från henne, vilket är lite konstigt för hon är annars en snabbsvarare.

I brist på reaktion från rektorn var det dags för nästa steg. Ett mail till Ms Navita - Eriks lärare. Skickade med mailet till rektorn som kopia och förklarade att vi gärna (fast det vill Erik förstås inte, men man måste ju skriva så i alla fall) emotser skoluppgifter att ta med för det han missar de sista veckorna.

Från Eriks lärare kom ett glatt svar där hon önskade en Happy holiday och skrev att hon skulle samla ihop Eriks saker och skicka med hem innan torsdag och att hon skulle fundera över om det var någon skoluppgift hon skulle skicka med.

Ingen protest och vi är lite förvånade att det gick så lätt. Vad är haken här? Kanske känner de ett uns av lättnad över att ha en snacksalig herre mindre i klassen under de sista skolveckorna ;)

4 kommentarer:

  1. Erik får gärna komma hem till oss så skall vi hjälpa honom med skoluppgifterna! Det var väl hyggligt av oss?
    Förresten, Erik har namnsdag på tisdag1
    Kram från Ulla och Anders

    SvaraRadera
  2. Vi längtar efter att träffa delar av familjen W snart. Erik kommer och leker när han tillfälligt tröttnar på morfar och Birgit?!
    /C

    SvaraRadera
  3. Farmor - Erik hoppas att de skall glömma att ge honom läxa. Får han några så får ni gärna hjälpa till. Väldigt hyggligt :) Jag sa till honom om namnsdagen och då sa han "Jag vet!"
    Kram från oss

    C - Han kommer gärna och leker! Patrik hör av sig när han kommer hem. Varvet för honom på lördag och Erik på söndag. Skall någon av dina springa?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ingen löpare här inte. I alla fall inte i Varvet.
    /C

    SvaraRadera